Annonce:
Annonce:

Maria, Scott og Meghan lever i et trekantsforhold

Meghan er dog en sexdukke

Robotten Samantha elsker Ed Sheeran og kan få orgasme.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artikel relateret tv: Mød sexrobotten Samantha og hendes skaber Sergei Santos --

Scott har haft Meghan i fem år og Marie i tre. Nu lever de sammen alle tre, endda helt uden jalousi, hvilket kan skyldes, at Meghan blot er en realistisk life-size sexdukke - hvis din forestilling om realistisk er en 135 centimeter høj silikone-sild.

29-årige Marie sygeplejerske fra England var en smule forbeholden over Meghan, da hun begyndte at være kæreste med 39-årige Scott, selvstændig.

- Dukken var frit fremme, når jeg besøgte Scott, så jeg mødte hende ret hurtigt, siger Marie til britiske metro.co.uk.

- I begyndelsen var jeg lidt nysgerrig, men havde også lidt modstand. Min personlige følelser var, at hvis dukken får mere opmærksomhed end mig, sætter jeg grænsen.

Annonce:

- Selvfølgelig er det altid en smule ubekvemt, når man skal fortælle om sin særlige fetich, men vi er begge meget åbne seksuelt. Og Marie syntes det lød ret cool, siger Scott, der suppleres af kæresten:

- Det viser, hvor afgørende kommunikation er. Scott og jeg har mange seksuelle lyster. Ingen kan læse tanker, så det er vigtigt at tale sammen hele tiden.

Sexrobot - avanceret sexlegetøj eller 'stakkels' sexarbejder?

Fordomme
Mange tror, at en sexdukke vil fylde for meget i en relation, men sådan ser Scott det ikke:

- Det har aldrig været et tidspunkt, hvor jeg hellere ville have dukken end min egen kvinde, siger briten, der angiveligt blogger om det, for at fjerne nogle af de fordomme folk har om sexdukker.

For sygeplejersken Marie er det mest en leg:

- Ærligt talt tænder dukker mig ikke. Jeg bruger mest Meghan til at lege med min kæreste. Ligesom jeg har visse ting, som Scott gerne gør for mig, siger Marie, der netop ser Meghan som sexlegetøj, der ikke indgår i deres hverdagshygge.

Annonce:

Og Scott erkender da også, at de kun hiver Meghan frem ved særlige lejligheder. Men der har dog været jalousi før:

- En af mine ekskærester var vanvittigt jaloux på dukken. Det viste sig, at hun var jaloux i alle aspekter af vores forhold, så problemet lå et andet sted end dukken.

Selv om Scott og Marie er enige om, at Meghan stadig blot er et stykke sexlegeøj, selvom den ligner en kvinde, har Meghan dog et særligt sted i Scotts bevidsthed:

- Hun er et kunstværk, og jeg behandler hende i overensstemmelse med det. Hun gav mig en form for samvær, da jeg ellers ville have følt mig ensom...

Har droppet dating: Nu har Per sex med sine dukker

Gør sexdukker sexarbejdere arbejdsløse?

Legetøj
I sidste uge åbne en sexdukkeklub, hvor mænd (og par) kan have swingersex med sexdukker. I den forbindelse udtalte sexlegetøjstesteren Joanb, at sexdukker, uanset hvor avancerede de er, stadig blot er sexlegetøj:

Annonce:

- Uanset hvor meget dukken end ligner en rigtig mand eller kvinde, er det først og fremmest sex med sig selv. Sexdukken er et stykke sexlegetøj. Nøjagtig som når man benytter en dildo, en vibrator eller en masturbator til at få tilfredsstillet sine lyster med.

Bloggeren mener, at hvis man kan se bort fra - eller måske endda decideret tænder på at være seksuelt sammen med en sexet og altid villig 'kvinde' - der IKKE er af kød og blod, så er tilbuddet fint og samtidig så uskyldigt.

- Er man samtidig så også til, at andre ser på og/eller deltager i ens sexlege med dukkerne, så rammer en ny type af sexklub som den klub plet. Tænder man som par på tanken om en trekant, men ikke tør eller har lyst til at involvere en ekstra mand eller kvinde i projektet, så er den realistiske sexdukke da et skridt i den rigtige retning - og uden risiko for alt for meget jalousi. Særligt da det i 'dukkehuset' også er mulig at gå i enerum med en eller begge dukker, siger den kvindelige sexblogger og sexlegetøjsekspert.

Skandinaviens første sexdukke-klub åbner i København

Annonce:

Robotkæreste
Der er ikke langt fra sexdukker til sexrobotter, al den stund sidstnævnte stadig blot er avancerede dukker med indbygget digital båndoptager og vibrerende kønsdele.

Vi tog tidligere fat i forfatter, seksualitetsdebattør, Lucy Vittrup, der er dybt fascineret af mødet mellem teknologiens muligheder og menneskets seksuelle og emotionelle behov.

- Kunne jeg tænke mig en robotkæreste? Ja! Tanken er så vild. En robot, der både henter te, støvsuger OG giver mig orgasmer. Og som - når vi kommer længere i udviklingen - også kan konversere og sige søde ting. Tanken er dybt fascinerende.

- Ønsker jeg at erstatte min kæreste med en robot? Nej! Min kæreste er min livspartner, som jeg kan sparre med - også kl. 3 om natten, når jeg får en idé. Min partner kan række mig en blød og varm hånd, når jeg er i sorg. Min partner kan jeg udvikle mig sammen med - vi kan få hinanden til at vokse som mennesker. Seksuelt kan vi udforske hjørner af os selv, vi ikke kendte, siger Vittrup.

Annonce:

Debattøren vil nu gerne have en robot alligevel:

- En slags avanceret dildo, der også gør rent. What's not to like. Næste spørgsmål er så, hvordan min kæreste vil forvalte det. Og dermed også hvordan jeg ville håndtere at komme hjem, og min kæreste hellere vil være inde på værelset med sin robot, som tilfældigvis har flottere bryster etc. end jeg.

- Vi kender jo allerede til en form for teknologi-jalousi, som bliver antændt af, at den, du er sammen med, konstant glor ned i sin telefon. Hvordan er det så ikke med en robot?

Mød Samantha, der elsker Ed Sheeran og lærer dig, hvordan man giver en kvinde g-punktsorgasme

En sexdukkes dagbog

På trods af ihærdig søgning har vi ikke kunnet finde Scott og Maries blog, så vi formoder, at den ligger på et lukket fetichsite. Skulle en læser kende adressen, så post den gerne i kommentarfeltet.

Til gengæld fandt vi en uncanny dagbog, skrevet af en sexdukke. Eller rettere forfatteren Anthony Isaac Bradley har kreeret en dagbog, Diary of a Sex Doll som den kunne tage sig ud, hvis en dukke kunne skrive. Vi citerer:

December 15th

Last night was wonderful. I’m writing this now, before I forget details.

First, he undressed (he left me in his bed all day too, no closet time), then he put on these swim trunk-looking boxers. They had to be for me—why else wear them? I think they were polyester.

He slid his arm over me (God I hope no one is reading this) and put his finger in me. Well, he licked it first. His finger, that is. He hands are coarse, but in a good way. Like farmer’s hands. A city boy with farmer’s hands.

I could feel him getting excited. Jesus, I could write about this forever. After that he went down on me, but I guess he didn’t like it because he stopped after a couple of seconds. Which was okay. It felt weird anyway. He made me take a turn on him and that was way better. His hands in my hair. I mean, it’ll probably get old eventually. But his grateful expression and moans were really hot.

I’m running out of room here, so I’ll cut to the chase: he fucked me good, pinned me down, and pulled my hair. He used me face down to finish, then held me all night. Well, except for around two in the morning. Matthew can snore like a motherfucker.

Er du mere til fotos af sexdukker, så tjek fotografens Stacy Leigh værker her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: