Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Mest orgasmesikre klitoris-stimulator nogensinde

Womanizeren er næsten garanti for orgasme

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Revolutionerende er et stort ord. Når det kom til frembringelsen af Womanizer klitoris stimulatoren, hvor første udspil så dagens lys for fem års tid siden, så var revolutionerende helt på sig plads.

For her var seriøst noget helt nyt – og endda noget nyt og meget anderledes, der på alle leder og kanter ikke blot kunne konkurrere, men på mange parametre også kunne overgå tidligere produkter i genren.

Snuden placeres rundt om klitoris
En af dem, der var på plads i Tyskland, da lanceringen af den første Womanizer stimulator fandt sted, var den danske sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB.

Hun har blogget om sexlegetøjet Womanizer Liberty – en af de Womanizer udgaver, der verden over har opnået størst popularitet. Om måden, produktet fungerer, fortæller sexperten blandt andet følgende:

”Det fungerer på den måde, at Womanizer stimulatoren er udstyret med en lille snude med et mindre hul i, hvor selve stimulationen kommer fra. Ideen er så, at man placerer produktets snude rundt om klitoris, uden fysisk at berøre klitoris direkte.'

Det skriver Danmarks førende sexlegetøjsekspert om klitoris stimulatoren, der har taget verden med storm – og som er den helt perfekte, frække indkøb til hende, der ønsker et mere eller mindre orgasme sikkert produkt til samlingen derhjemme. 

Endnu bedre ville det dog naturligvis være, hvis produktet blev givet som gave. Fra ham til hende – og hvorfor dog ikke her op til jul eller nytår?

Her er nemlig tale om et produkt, hun ikke blot solo kan få stor fornøjelse af. Partneren har nemlig også nemt ved at ramme klit-plet med netop denne type af sexlegetøj. 

Mest orgasme-sikre nogensinde
Om Womanizer Liberty skriver den kvindelige sexlegetøjs-ekspert desuden videre:

”Når man så tænder for sin Womanizer stimulator, så oplever man, via lufttrykket, en pirrende form for pulserende fornemmelse direkte på klitoris. Som, kan jeg godt anbefale, helt klart bør opleves på egen krop. For mit og rigtig, rigtig mange andre kvinders vedkommende verden over, har brugen af denne her stimulationstype været en af de mest orgasmesikre nogensinde.”

Produktet her er fundet hos Danmarks førende online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: