Mill er til ekstra stor: Men de kan også blive for store

Singlekvinde på 42 år tænder på en ekstra stor penis - og dildo...

Foto: Privat
Foto: Privat

- Jeg har endnu aldrig været ude for en mand, der har været for STOR. Det er udelukkende et spørgsmål om opvarmning og smørelse nok. Indtil videre har det for mig altid gået, uanset hvor stor, han nu har været, fortæller 42-årige Mill.

Men nu har hun lært, at der trods alt findes en rent fysisk grænse i den boldgade. I hvert fald når det kommer til de ekstra store dildoer. Og derfor råder den danske sexlegetøjsekspert JoanB da også Mill og andre til at finde målebåndet frem, før de køber dildoer.

I et blogindlæg foræller Mill om sin oplevelse med to dildogiganter:

'Jeg løftede på pakken/kassen og fandt ud af, at der var godt med gods i. Hvorpå jeg lige så stille listede ind i soveværelset og åbnede den – og så lå der bare de største dildoer, jeg nogensinde har set. Tykkelsen var nærmest på størrelsen med min underarm.'

Så stor og tyk skal den være

Størrelsen betyder meget
- Størrelse betyder for mig rigtig meget. Også når det kommer til selve udseendet af penis – altså synet af denne her store penis, der er på vej imod mig. Det giver mig bare rigtig meget. Men nu er jeg også en meget sanselig pige, der ikke kun dyrker en stor penis i forbindelse med penetration. Fx at snuse til en stor, og lade den ae mig på kinderne, tænder mig også. Putte den i øret, i øjet, på halsen og i munden, griner Mill, der aldrig har været bange for at sige tingene meget lige ud, når det kommer til eget erotik- og sexliv.

- For mig har det altid været rigtig godt at have noget stort 'værktøj' at arbejde med. Der nok også er årsagen til, at jeg nu gik efter nogle ekstra store dildoer. For skulle det endelig være, så skulle de også være MEGET store.

Læs om og se fotos af Mills helt nye, store stykke yndlingsværktøj, der både hvad længde og tykkelse er lige hende.

Rart
Stort er bare rigtig rart for Mill:

- Både nok det kommer til en dildo og den ægte vare, der kan fylde mig fuldstændig ud. Hvor alle nervespidserne i hele vagina nærmest er spændt til bristepunktet, siger Mill, der ikke har det mindste imod en lille eller en mere almindelige størrelse penis.

- Det kan også være rigtig sødt og dejligt med en lille og ivrig penis. Her skal manden bare virkelig være stiv, og samtidig virkelig være ivrig. Så har man i mine øjne helt sikkert x-faktor. Jeg vil dog til enhver tid vælge en ekstra stor og ivrig, hvis overhovedet muligt, siger Mill, der i forbindelse med sin test af en række ekstra store dildoer rendte på en fræk og krum af slagsen, der næsten også viste sig at være for meget af det gode.

Om denne XL variant skriver Mill blandt andet:

'Skaftet er langt og tyndest helt nede ved kuglerne, mens det bliver en smule tykkere oppe ved glans. Hvilket er en af de ting, synes jeg helt personligt, der gør denne realistiske dildo rigtig flabet.'

Læs hele indlægget her

Big data afslører: Kvinder vil have store dillere

HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET: Ser kvinder efter buler i bukserne?

Mill er til ekstra stor: Men de kan også blive for store

Sådan undgår du dumme dildo-fejlkøb

Den danske sexlegetøjstester JoanB har disse råd til dildokøbere:

- Når man har en forretning på nettet, så handler det selvfølgelig om at sælge varen. Så når man sidder der foran skærmen og kigger billeder af flotte og lækre vibratorer og dildoer, så er det nemt at lade sig rive med af de flotte og indbydende fotos. Hvorpå man lægger i kurven uden at gå så meget om i produktets mål - og så kan man være godt på vej til at gøre et dyrebart fejlkøb.

- For er dildoen meget mindre eller meget større, længere og ikke mindst tykkere, end man lige havde forestillet sig, så er det da vildt ærgerligt. For de her stykker sexlegetøj til både kvinder og mænd fås nemlig i alle tænkelige længder og tykkelser. Så hvorfor ikke bruge et par minutter mere og handle rigtigt ind i første forsøg? siger JoanB.

- Så er det en ny dildo eller vibrator til penetration, man er på udkig efter, så tjek altid længde, tykkelse og diameter - og skal produktet også kunne benyttes analt, så skal der altid være en form for stopklods ude i enden af produktet.

- Specielt bør man bide mærke i omkreds og/eller diameter. Også selv om målene umiddelbart måske ikke lyder af meget. Men en diameter på fx syv centimeter bliver dæleme meget i omkreds. Hvilket Mills to underarmstykke dildoer meget godt understreger, fortsætter Joan, der helt lavpraktisk foreslår, at man simpelthen finder målebåndet frem - og så bruger egen arm, håndled og/eller mandens penis at sammenligne med.