Annonce:
Annonce:

Miss Robinson: 'Det meste kan fikses med et knald eller blow'

Modne Miss Robinson elsker make-up sex

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Modne Miss Robinson, 45, mor til tre og gift med Mr. Handy, fortæller om sine erfaringer med forsoningssex, som hun elsker så meget, at hun næsten ønsker, hun skændtes mere med sin mand...

Forleden talte jeg med min kammerat om en episode, han havde haft med sin hustru. De havde virkelig skændtes og været vildt sure på hinanden over et par dage.

Dumme bagateller, der pludselig røg op i en spids og skabte flere misforståelser end løsninger.

Han var helt drænet og udmattet, fordi kroppen havde brugt så meget krudt på negativ energi og frustration. Da jeg så sagde lidt i sjov, 'Nå men, så fik I vel renset luften med et mega make-up knald,' kiggede han nedtrykt på mig og sagde: 'Næh, det har jeg aldrig prøvet.'

Han har simpelthen aldrig fået eller prøvet et forsoningsknald! Noget af det mest fantastiske sex, i de fleste tilfælde, i hvert fald.

Annonce:

Følelserne bliver forstærket
Alle følelser og sanser bliver forstærket, når man enten er ked af det eller sur. Sådan har jeg det i hvert fald.

Hvis Mr. Handy og jeg har været uvenner eller oppe og skændes (hvad sjældent sker), og følelserne sidder uden på tøjet, er jeg bare så vildt sårbar.

Jeg er desværre en af de kvinder, der analyserer helt sindssygt, og forestiller mig alverdens konspirationer. Hvis han ikke med det samme giver udtryk for, at vi er OK, og at jeg ikke skal bekymre mig, kører den med 180 km i timen på øverste etage.

Det dræner også helt vanvittigt, og det er så latterligt dumt. Men jeg er nok ikke den eneste, der er lidt småtosset i den retning.

Mr. Handy derimod lukker i som en østers. Jeg skal hive tingene ud af ham, heldigvis er jeg blevet bedre til det over årene, men han er stadigvæk en udfordring, lige hvad det angår.

Sådan forkæler du din partner med en erotisk massage

Annonce:

Vi knalder os ud af det
Heldigvis ved vi begge, at noget der kan sætte punktum for det hele, er et godt make-up knald.

Udover at vi tanker positiv energi og udligner den negative vibe, giver det os også et los i røven og minder os om, at livet skal nydes og ikke spildes på sure opstød, skænderier og brokkeri.

Mit mantra er blandt andet 'Det meste kan fikses med et knald eller blow' - og det kan det som oftest også.

Det forsegler kærligheden og begæret til hinanden. Jeg elsker make-up sex, specielt hvis det udføres, mens kroppen og sindet stadigvæk er såret, trist og ked. På det tidspunkt har jeg SÅ meget brug for kærtegn, berøring og kærlighed.

Jeg elsker, når Mr. Handy kysser mine tårer væk, holder om mig og trøster mig. Begæret til hinanden udløses automatisk, fordi sindet bare vil rydde op i følelserne så hurtigt som muligt.

Annonce:

Det er i virkeligheden ren kemi
Make-up sex er resultatet af en ophidselse eller opstemthed i forbindelse med et skænderi. Der er en psykologisk teori, der siger, at når vi er påvirket af et stimuli som følge af fx vrede eller frygt, påvirkes vi nemmere af et andet stimuli som fx seksuel ophidselse.

Ren win-win egentlig, man får renset luften og tanket lidt på knaldekontoen. Så kan man jo tænke over, om skænderiet var det hele værd, og om make-up knaldet i virkeligheden bare var at lappe på en situation, der kunne have været undgået.

Mange mener, at det er sundt med et lille skænderi engang imellem, men jeg er på ingen måde fortaler for skænderier. Jeg har det bedst med at tale om tingene, inden de udvikler sig.

Modne Miss Robinson: Sådan blev pisk og dominans en del af mit sexliv

Bedste knald
Et af vores største skænderier udløste det bedste knald ever. Vi havde over en periode såret hinanden, glemt hinanden og gjort åndssvage ting for at ramme hinanden på kærligheden og tilliden.

Annonce:

En aften kulminerede det i et voldsomt skænderi, efterfulgt af mig, der i storhulkende tilstand, forlod det hele, med beskeden om skilsmisse. Det var den eneste løsning, jeg kunne få øje på, midt i en masse møg.

Heldigvis kom jeg på andre tanker, da jeg fik hulket færdig i bilen, og returnerede til Mr. Handy.

Han var lige så ked af det, som jeg var. Vi elskede (og gør stadigvæk) hinanden betingelsesløst, så løsningen var på ingen måde skilsmisse.

Når jeg, mellem hulk og snøften, lige kom til fornuft og tænkte mig om, kunne jeg på INGEN måde forestille mig et liv uden ham. Heldigvis insisterede han på, at holde om mig, kysse mig og minde mig om, hvor meget vi elskede hinanden. Hurtigt fik han overtalt mig til dybe kys, undskyldninger og det bedste make-up knald ever.

Det var SÅ intenst og fantastisk og fyldt med eksplosive endorfiner i hele soveværelset. Vi havde virkelig også brug for spandevis af det, for at lappe på den omgang. Det var i hvert fald første gang, i lang tid, at vi begge to faldt i søvn, mens vi stadigvæk hang sammen.

Annonce:

Dagen efter kunne vi ikke få fingrene fra hinanden, og langsomt fik vi løst den grimme knude op, der længe havde skabt uro i vores ægteskab.

LÆS OGSÅ: Husk at sexforføre din mand

Skænderier
Skænderier er der heldigvis ikke mange af herhjemme. Men engang imellem ville det alligevel være lækkert, hvis de kom lidt oftere. Men kun med det formål at få et 'make-up' knald bagefter. Det kan anbefales, hvis I står i den situation en dag.

Jeg sagde i hvert fald til min kammerat, at næste gang ham og hans hustru valgte at bruge så meget negativ energi på skænderier, efterfulgt af at bære nag til hinanden, skulle han i stedet smide hende på sengen og knalde hende god igen.

I bund og grund er det spild af tid at gå og være uvenner i længere tid. Få det overstået og nyd hinanden i stedet for.

YOLO og lumre knus fra

Miss Robinson

Moden sex- & erotikblogger hos Missgrey.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: