Annonce:
Annonce:

Moden blogger: Derfor onanerer jeg på jobbet

Miss Robinson: Jeg er først begyndt at onanere på arbejdspladsen på det seneste. Nogle mediterer med mindfulness - jeg onanerer

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kære læsere

Der er så meget debat i medierne, i blogindlæg, artikler på Facebook og også her på Sex&Samliv, ja snart har alle klummer bidraget med emnet onani og sex i arbejdstiden. Vi er blevet guidet igennem en spiseseddel af muligheder. Vi er tudet ørene fulde af, hvor vigtigt det er med onani for krop og sjæl.

Hvor ofte man skal gøre det. Hvordan man skal gøre det. Med hvad man skal gøre det, og hvor man skal gøre det. Mange har skrevet om, hvor vigtigt det er med onani i arbejdstiden, men ingen skriver om, at de rent faktisk gør det.

Men det gør jeg. Jo, du læste rigtigt. Indrømmet, Miss Robinson ruller ærten i arbejdstiden.

Bum!

Annonce:

Nyt for mig
Jeg er først begyndt at onanere på arbejdspladsen på det seneste: Det er ikke altid noget, jeg har praktiseret, faktisk er det af nyere dato, men jeg er blevet afhængig af det. Specielt efter min nedtur med stressdepression. Nogle mediterer med mindfulness - jeg onanerer.

Hvordan? Jo, med mig, i min velindrettede dametaske, har jeg altid min lille snurrende ven, Mr. Pink. En lille mini Magic Wand, jeg engang købte på Erotic World messen for 99,-.

Den kan lige gemmes i hånden, når jeg skal på toilettet, og den larmer ikke, så nabotoilettet kan høre det. 30 sekunder, så har den gjort, hvad den skal, og Miss Robinson har tanket trylleenergi til endnu et par timer.

Faktisk er det som et lille fix af dopamin til hjernen og kroppen. I ved jo selv, hvordan det virker, det behøver jeg ikke komme nærmere ind på.

LÆS OGSÅ andet fra Miss Robinson: ”Mit første møde med en dildo”

Annonce:

Onani kan vende en dårlig dag
Når jeg har en hård dag, med negative vibrationer, småsnerren, småskænderier og kollegaer i dårligt humør, tiltrækkes mit meget sensitive væsen af den dårlige karma. Det er, som om det overføres til mig gange 100. Vi kan ikke gå rundt dag ind og dag ud og være happy og med konstant JA-hat, sådan er der ingen arbejdsplads, der er.

Humøret svinger på alle arbejdspladser. Mit problem er bare, at jeg har svært ved at vende bøtten fra NEJ-hat til JA-hat, grøn bane og god karma. Jeg lader mig hive med og ned. Frustration og spekulation. Total pleaser, der vil have, at alle har det godt.

Jeg er ikke Moder Teresa eller en eller anden konfettikanon-tosse, der hopper rundt og leger pauseklovn, så alle er glade. Jeg vil bare gerne have, at alle er i godt humør og er glade for deres arbejde. Total Kollega-Karma, det ved jeg godt. Jeg prøver, men det lykkedes ikke altid.

Jeg kan jo for filen da ikke redde verden. Men hvordan vender man sig selv fra total nederen humør, og finder det gode humør igen? Jo, det skal jeg sige jer. Man går på toilettet og får sig en god spiller eller dobbeltklikker på musen.

LÆS OGSÅ: ”Bliv klogere på analsex med denne begynderguide”

Annonce:

Følelsen af ny energi og fred i kroppen kan man blive afhængig af. Jeg er i hvert fald blevet afhængig. Hvis jeg er sur og tvær, trist og ked eller bare har en skod dag. Ud med snurrebanditten. Enkelt og nemt. Jeg skal ikke tænke over det, bare gøre det.

Helt automatisk vender humøret 180 grader, og jeg er klar til nye udfordringer og kan igen klare hele verdenssituationen. Lykkefølelsen spreder sig i kroppen, den bombarderes med velvære-hormoner, og de får os til at føle os lykkelige og opstemte. Simpel formel, max udbytte - og det er gratis.

Jeg pjatter lidt med et udvalg af mine kolleger om det, og de er til tider i tvivl, om jeg rent faktisk mener det. Men de kender mig snart for godt, så mon ikke de har luret Miss Robinson?

Men det gør jeg altså. Ud og hive lidt i banditten, så bliver humøret godt igen. Det kan klart anbefales!

Annonce:

Man kan jo også finde sig en god kollega og hygge lidt med, det findes jo også. Jeg læste forleden dag om en virksomhed, der måtte sende internt memo ud om, at man altså ikke måtte knalde på bagtrappen i arbejdstiden. De havde simpelthen fundet brugte kondomer og meget andet i lokalerne. Gang i den, må man sige. Arbejdsplads med sexpolitik, så har vi hørt det med. Det plejer at være ryge- og alkoholpolitik der optager HR-afdelingerne. Det er nye tider, også for arbejdsgiverne.

YOLO – lumre knus fra

Miss Robinson

Læs meget mere fra andre Miss Grey bloggere på Missgrey.dk

Choktal: Så mange onanerer på jobbet

Hver anden kvinde onanerer på jobbet

Onaner i arbejdstiden - det er sundt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: