Annonce:
Annonce:

Moden kvinde og mor til tre: Det betyder diller-størrelsen

Miss Robinson: Jeg har selv oplevet at møde en fyr, der var lidt udfordret med sit udstyr

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Sådan knalder I med mindre pik --

Samtalen om dette emne er tilsyneladende uendelig, selvom selve samtalens genstand i høj grad er: Hvor meget betyder pikstørrelsen for kvinder?

Læs hvad den modne blogger Miss Robinson, der er gift, har tre børn og er i 40’erne, har af erfaringer på det område:

Kære læsere

Allerede i overskriften af dette indlæg ved jeg med sikkerhed, at mange mænd er på barrikaderne, i forsvarsposition.

Men tag det nu heeeeelt roligt.

Faktisk kommer det til at handle om, hvor vigtigt det er at kunne tilfredsstille, selv om udstyret måske ikke helt slår til. Lad os bare slå fast en gang for alle, Miss Robinson forguder og tilbeder jeres bor, svær, rumlestang, bandit, lem, pik, kødfløjte, diller, pikkemand, flagstang og anakonda, uanset størrelse.

Annonce:

Men det er et stort problem for nogle mænd, og der er også meget tabu omkring emnet.

Det forstår jeg fuldt ud og respekterer. Kvinder har det på samme måde med deres bryster, krop og undervogn. Men kære mænd, det nytter jo ikke noget, at I gemmer jer og måske nægter jer selv tilfredsstillelse og sex. Eller er pisse egoistiske og bare udstråler, 'jeg er da ligeglad, jeg er kommet!' attitude.

Det handler om følelser, selvtillid og selvværd, det ved jeg.

Dybt

Det stikker dybt, og ikke på den frække måde. Vi er skabt, som vi er, og nogen har bare stået forrest i køen, når der er delt ud. Der er i den grad også nogen, der måske lige har fået så hatten passer. De har også problemer med livets udfordringer. Husk på den artikel, der var om Roberto fra Mexico med verdens største penis. Han er tilgodeset over evne af skaberen. Pisse uretfærdigt.

Læs mere Miss Robinson: Er du til doggy eller missionær?

Annonce:

Jeg har selv oplevet at møde en fyr, der var lidt udfordret med sit udstyr. Da jeg var en ung Miss Robinson på ca. 20 år, sprød, stram - og elskovshulen havde ikke været udsat for fødsel - stødte jeg ind i sådan en fyr. Han var desværre bare en af dem, der ikke havde styr på, at kvinden han var sammen med, også havde brug for at blive tilfredsstillet. Om det var fordi han bare ikke var klar over, at hans pik var af den mindre størrelse, eller om han var ligeglad, det ved jeg ikke.

Vi mødtes til en privatfest, dansede og fandt hurtigt ud af, at der var en slags begær. Vi endte i hans seng - og bestemt kun til hans fordel. Alligevel tænkte jeg, at han var en sød fyr, og han skulle have en chance mere. Det fik han så, med samme udfald.

Jeg foreslog flere forskellige stillinger og teknikker, men uden resultat. Der var intet initiativ fra ham. Ikke engang lidt pilleri efter, så jeg også kunne mærke tilfredsstillelse i kroppen.

Jeg var vildt skuffet, for der var virkelig lagt i kakkelovnen til god sengegymnastik, imødekommenhed og ingen fordomme. Det var det nemmeste blowjob, jeg nogensinde har givet. Men det var mega akavet, da jeg tog mig selv i at ligge og tænke "er den mon inde?".

Annonce:

Jeg fik ondt af ham, men opgav. Jeg valgte at trække stikket og ikke konfrontere ham med det. Han var ikke kærestepotentiale, men kunne sagtens blive en god ven med krymmel. Vi talte vildt godt sammen, havde samme humor og var gode til at gå i byen sammen. Men det var så det. Der var jo slet ikke nogen tvivl om, at var vi faldet for hinanden og var blevet kærester, så skulle der gøres noget ved den problematik. Men følelserne var der bare ikke.

LÆS OGSÅ: Derfor er håndværkersex den bedste sex

Mindre

Selvom man er mindre udstyret som mand, er der masser af muligheder for at fremtrylle fyrværkeri.

For kvinden handler det ikke altid om at blive penetreret og knaldet hårdt og dybt af en stor pik. Bevares, det er vidunderligt, men med et grundigt forspil, sexlegetøj og teknik kan vi ende på den anden side af jorden i en kæmpe orgasme! Orgasme = tilfreds Miss Robinson!

Men vi er også nogle kvinder, der først er tilfredse, når vi har tilfredsstillet vores mand. Sådan har jeg det i hvert fald! Hvis ikke Mr. Handy får afsluttet, føler jeg ikke den samme tilfredsstillelse, som hvis vi begge mødes i forløsning.

Annonce:

For os er sex ikke kun forløsning og orgasme, det er også nærvær og samliv. Vi ved begge, hvad det gør ved os indbyrdes. Så hvis vi ikke hjælper hinanden med det, føles det som noget halvt færdigt!

Så når man taler om størrelsen og gørelsen, er det bare meget forskelligt fra kvinde til kvinde. Jeg mener, at uanset hvilken størrelse man render rundt med i bukserne, så handler det om gørelsen!

Skulle ens kvinde have brug for at blive taget hårdt og dybt, så er det da bare på med en strap on. På med en penisring eller brug en penispumpe, det gør altså en forskel. Sikkert meget grænseoverskridende for manden, men det er der intet galt i, hvis I spørger mig. Det handler vel i bund og grund om, at få talt sammen og afstemt. Alle skal være tilfredse. Jeg har oplevet en del forskellige størrelser og former, men den jeg har fornøjelsen af at forlyste mig med nu, er perfekt.

YOLO – lumre knus fra Miss Robinson

Læs meget mere fra andre Miss Grey bloggere på Missgrey.dk

Annonce:

Besøg også Miss Robinson på siden "Det Lumre Hjørne" via Detlumrehjorne.dk

Forspillet over alle forspil: Mindfucking

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Derfor skal mænd ikke bekymre sig om penis-størrelsen

Damernes dom over penis: Gørelse frem for størrelse, tak!

HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: