Modne Miss Robinson: Jeg giver ham en hapser når han kommer ud af badet

Klumme: - Jeg hører til de kvinder, der ELSKER at tilfredsstille min mand oralt

Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Sådan lærer kvinden at elske hånd- og blowjobs --

Modne Miss Robinson, 45, mor til tre og gift med Mr. Handy, fortæller om sine erfaringer med oralsex - som hun elsker.

Kære læsere
Jeg lægger ofte ører til udfordringer i parforhold, hvor manden føler sig snydt eller overset, når det kommer til oralsex.

Det er ikke altid, at deres kæreste/kone har den store appetit, når det kommer til et godt blowjob, men at modtage et lækkert lickjob af deres kæreste/mand, modtages med åbne arme eller snarere spredte ben.

Lidt egoistisk i mine øjne. Den skal gå begge veje. Man hører sjældent om mænd, der ikke vil give en god slikker.

Hvem siger nej til at give et blow?
Mange kvinder kan (eller vil) ikke hakke punktet 'blowjob' af som disciplin på deres sex-to-do liste, og hvorfor er det sådan?

Der kan være mange grunde til, at man ikke har lyst til oral tilfredsstillelse. Mange kvinder bryder sig ikke om at tage den stive eller slappe kødfløjte i munden og tilfredsstille den oralt.

Om det er, fordi de har haft en dårlig oplevelse med herlighederne, eller om de bare er sippede osv., kan jeg på ingen måde udtale mig om, men jeg fatter ganske enkelt ikke, at man IKKE ønsker at tilfredsstille sin partner, hvis det er et ønske.

Jeg forstår udmærket, hvis den dårlige oplevelse har været en daggammel, sur diller, der lugtede af tis, man har fået smækket i ansigtet, men så sig dog til mandfolket, at han skal vaske banditten, længere er den vel ikke. Kend dine grænser og tage det stille og roligt. Der er ingen, der forventer, at du snupper den deep som Linda Lovelace.

Piger, forkæl ham

Et blowjob til manden er det samme som en buket blomster til kvinden, læste jeg i et opslag hos en af mine Insta-følgere, og der smilte jeg sgu lidt. Det er jo rigtigt.

Vejen til en mands vidunderlige hjerte er ikke gennem maven (det er hans andet valg), alt kan fikses med en guffer. Han skal have hele pakken. Øjenkontakt, piger! Øjenkontakt med dit handyr, når du har munden fuld, han bliver helt crazy.

Så ned på knæ, kvinder! Ikke kun i starten af forholdet! Det skal plejes og kæles om, som en god flaske vino.

Din mand vil forgude dig, også selv om det ikke er verdensklasse. Bare det, at du har lyst til at tage den i munden, tænder ham helt vildt. Det er hans favoritsted på kroppen og hans bedste ven.

LÆS OGSÅ: Sådan giver du det perfekte blowjob

Jeg giver et verdensklasse blow
Jeg hører til de kvinder, der ELSKER at tilfredsstille min mand oralt. Jeg ved ikke noget bedre end at gabe over min Mr. Handy og give ham et verdensklasse blow, så han kan mærke det helt ude i tæerne.

Kan jeg krydre det med lidt anal-lækkerier, så forguder han mig hele ugen. Jeg er ikke kun på hovedet og skaftet, også nosser, mellemkød og anus skal slikkes, bearbejdes, tilfredsstilles og stimuleres.

Selvfølgelig kan det variere, alt efter hvad legen går ud på, og hvad vi har af planer.

Vi har masser af legetøj, også til ham. Jeg elsker at høre ham stønne, gispe og modtage mit mund- og tungearbejde. Hvem kan ikke det?

Jeg har selvfølgelig også mine begrænsninger, da jeg har gagrefleks. Jeg misunder dem, der ikke har, og jeg øver mig i vejrtrækning og udførelse af deep throat… det er ved at blive en mission.

Om det kommer til at ske ved jeg ikke, men når jeg koncentrerer mig og slapper af, så når jeg roden i få sekunder. Han er lidt af en mundfuld! Uanset hvad, så er det en af mine favoritdiscipliner i soveværelset, eller hvor jeg nu får lyst.

Hvis han kommer frisk ud af badet, og jeg tilfældigvis er samme sted, så tager jeg gerne en hapser. Han ved, at jeg elsker det, og i den grad tænder på det. Jeg kan blive helt vildt ophidset, når jeg udøver mundgymnastik i hobbyrummet, og JA, jeg rydder altid op efter mig, med mindre han har lyst til at skyde kanonen af andre steder på min krop.

LÆS OGSÅ: Giv ham nu bare blowjobbet

Lick me, baby!
Som modtager af oralsex ved jeg heller ikke noget bedre.

Mr. Handy kan i den grad trylle med tungen, og han ved lige, hvad jeg kan lide og hvor. Der er seriøst mange tungeslag i minuttet. Hvis han ikke rammer, hvor han skal, skal jeg nok fortælle ham det, men det hører nu til sjældenhederne. En fuldbyrdet orgasme for mig er resultatet af et forspil med klitorisorgasme, og jeg foretrækker, når den er udløst af et lickjob.

Mange af mine brummende venner kan sagtens klare jobbet, men der er nu ikke noget som kød mod kød-følelsen. Jeg synes, nervetrådene holder den gode fornemmelse længere, når den udløses sådan. Måske fordi, når brummeren har gjort sit arbejde, har jeg en tendens til at stoppe, men Mr. Handy fortsætter og holder mig fast, til jeg ikke kan holde det ud mere.

Så de damer… og mænd. Hvis I har et anstrengt forhold til oralsex, enten pga. en dårlig oplevelse, eller fordi I er usikre på hvordan, så tal med jeres partner. Hvis det betyder vildt meget for den, I er sammen med, så prøv at overskride den grænse og forsøg.

Det er vidunderligt, både at give og at modtage og efter min mening den mest intime berøring, man kan komme i nærheden af. Slik løs!

YOLO og lumre knus fra Miss Robinson

Besøg også Miss Robinson som Fru Lummer på siden Detlumrehjørne.dk og læs andre blogindlæg og erotiske noveller.

Forspillet over alle forspil: Mindfucking

Moden blogger: Derfor onanerer jeg på jobbet

Seks ting manden tænker, når han får et blowjob

Kvinder kan ikke lide blowjobs

HERUNDER SEXPERT-TV FRA DE GODE GAMLE DAGE: Sådan får du mere oralsex:


Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.