Modne Miss Robinson: Sådan bruger vi sexlegetøj

Klumme: Alle mulige sexgadgets har fået stor betydning for parrets sexliv

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Følg Sex & Samliv

Der er slet ikke nogen tvivl om, at sexlegetøj er et lækkert krydderi og et enormt boost i vores sexliv. Specielt når vi som ægtepar har et fælles sexliv, der runder 20 års jubilæum i år.

De 20 år har bestemt budt på forskellige perioder med lyst, begær og sexdrive. Som så mange andre par, knaldede vi som kaniner i starten, vi kunne ikke få NOK af hinanden. Hele tiden og alle vegne!

Typisk Fase 1 i livets kærlighedscyklus, vi svævede på en lyserød sky og kørte total Duracell-kaniner.

Det ebbede lidt ud efter en periode, og Fase 2 i kærlighedscyklus viste sit ansigt - tilbage til virkeligheden! Specielt efter børnene kom til, det satte ligesom træthedsbarometeret på max, det eneste det handlede om, var at SOVE. Sex stod ikke øverst på listen. Reservebatteriet var konstant i opladeren, og zombietilstanden nærmede sig tæt på død.

Vi havde flere perioder af i den kategori, men heldigvis som børnene blev større, genfandt vi hinanden, gnisten, lysten og begæret igen.

Pludselig stod vi og kiggede på hinanden og tænkte: HVAD GØR VI NU?

Læs også: Dette produkt giver dig en himmelsk orgasme

Kunne vi bevare lysten?
Det var svært at genfinde hinanden efter en lang periode med ups and downs, parterapi og ægteskabskrise. Selv om vi elskede hinanden højt, så skulle der arbejdes voldsomt på at finde det begær frem, der fremtryllede forelskelsen i tidernes morgen.

Hverdagen med børn, arbejde og logistik havde bestemt sat sine spor, så det handlede primært om at bryde det mønster og komme ud af komfortzonen og gøre noget anderledes.

Som parterapeuten sagde: Lyt til hinandens ønsker!

Hvad ville vi have mere af? Hvad manglede der i sexlivet? Hvorfor var vi kørt fast? Der skulle NYT til, og i vores tilfælde blev det bl.a. sexlegetøj. Her skulle vi mere end at støve den gamle dildo af, for umiddelbart var det det eneste, der lå i skuffen. En oldnordisk dildo, sikkert fyldt med PVC, ftalater og møg.

Sexlegetøj havde ikke været prioriteret, men køkkenskabene var til gengæld fyldt til randen med Tupperware og køkkenmaskiner i lange baner. Det skulle der ændres på, nu skulle der shoppes legetøj til voksne.

Læs også: Derfor skal du prøve en sexgynge med din partner

Sexuniverset i vores ægteskab
Når jeg kigger tilbage på de sidste 8-10 år, så er det hovedrystende, hvor meget vi har begrænset os i fortiden. Jeg kan stadigvæk blive overrasket over, hvor meget vi IKKE har prøvet. Men det er nok igen livets kærlighedscyklus, der sætter lidt begrænsninger.

Heldigvis er skuffen blevet opgraderet voldsomt, faktisk er det blevet til et skab, opbevaring under sengen og en knage bag døren. Vi har nemlig kastet os ud i den ædle kunst at teste, anmelde og blogge om sexlegetøj i alle afskygninger.

Primært hos Missgrey.dk, men også på vores egen hjemmeside Detlumrehjørne.dk.

Her handler det om at gennemteste sexlegetøjet i alle de huller, det er designet til at bruges i, eller hvad vi nu får i hænderne. Lidt afhængige er både jeg og Mr. Handy blevet af sexlegetøj. Vi har fået øjnene op for de MANGE muligheder sexlegetøj har. Specielt vores kærlighed til BDSM gør mulighederne mange. Kombinationen af flere forskellige stykker sexlegetøj på en gang gør bare sexlivet mere spændende, i hvert fald for os.

Modne Miss Robinson: Sådan blev pisk og dominans en del af mit sexliv

Prøv det
Inden vi begyndte at teste sexlegetøj, var aftalen, at vi skulle skiftes til at vælge et stykke sexlegetøj. Vi havde nærmest et månedligt budget for indkøb af sexlegetøj. Der gik sport i at finde sjovt og anderledes sexlegetøj.

Mega grænseoverskridende, da det ofte førte os ud i mystiske dimser til alverdens sexlege. Det fik hurtigt en stor betydning for vores sexliv, og vi eksperimenterede meget med det.

Nu skal det ikke lyde som om, at vi blev ekstreme fra den ene dag til den anden, for selvfølgelig har vi også almindelig vaniljesex, men sexlegetøjet er der altid. Det er blevet vores tredje partner i ægteskabet. Der bliver brugt enormt meget glidecreme og rengøringsmiddel til sexlegetøj herhjemme. I en god doggy kan vi godt finde på, at krydre med en lækker parvibrator.

Ofte får jeg mest ud af missionæren, hvis jeg har lidt brum på klitoris samtidig, det forstærker min orgasme enormt, og Mr. Handy elsker det stramme knib, jeg får imens. Når vi går i BDSM-mode, er det helt andre sexlegetøjsdimser vi bruger, her er vi sjældent under 4-5 forskellige slags.

Modne Miss Robinson: Sådan dyrker vi sex med sanserne

Onani har anden betydning
Hjælpemidlerne er mange, når det handler om 'gør-det-selv' sporten. Jeg har ALTID en lille bullet-vibrator i tasken, lysten kommer på de mærkeligste tidspunkter. Faktisk er det enormt sjældent, at jeg bruger fingrene, når jeg skal rulle ærten. Specielt de nye onanidimser med vakuumteknologi i trykbølger, de kan virkelig få arbejdet gjort på forholdsvis kort tid!

Mr. Handy er også glad for mange af de mandlige onaniprodukter. Jeg syntes også, at onaniseancerne med legetøjet er forskellige hver gang. Det hænger selvfølgelig sammen med, at stimuleringen er forskellig fra legetøj til legetøj.

Alligevel vælger vi begge to at vedligeholde det manuelle i ny og næ, det skal ikke gå hen og blive en afhængighed. Det skal være muligt at tilfredsstille sig selv eller hinanden, UDEN redskaber! Dog foretrækker jeg sexlegetøjet, for jeg har brugt MANGE år uden, så jeg har noget jeg skal have indhentet.

 

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.