Modne Miss Robinson: Sådan dyrker jeg sex i det fri

Solen lokker det bedste og det slemmeste frem i danskerne

Sexpert-tv Classic: Derfor skal du dyrke sex i det fri.

-- Herover relateret Sexpert-tv fra arkivet: Her skal du (ikke) dyrke sex i det fri --

For mange friluftsglade danskere er sommer lig med frokost i det grønne, solbadning og fri sex i det fri.

Således også modne Miss Robinson, 47 år og mor til tre, der her fortæller om sine erfaringer med udendørssex:

Det dufter af sommer, flirt og frække hormoner derude i Danmark og så kommer jeg til at tænke på sex i det fri. Der er selvfølgelig regler for, hvor og hvordan du må have sex under åben himmel, men overholder du reglerne, er det faktisk tilladt.

Vores have er ikke specielt lukket. Vores ene nabo kan kigge direkte ind på både vores terrasse, i vores have OG vores stue, men det holder os ikke fra at nyde hinanden. Vores nabos hus er også rimeligt åbent, så vi kan se, når de ikke er hjemme, det gør det jo også lidt nemmere. Alt efter hvor vi står i haven, er der åbent til privat vej og andre naboer, så vi vælger vores steder med omhu. Så længe vi er afskærmet, kan vi sagtens dyrke sex. Det kræver selvfølgelig også, at ungerne ikke er hjemme. Ellers er der altid redskabsskuret… men det er jo ikke i det fri, så det tæller ikke. I haven har vi også vores pool, og den kan afskærme en del, så går vi all in og leger Paradise Hotel, bliver der også hygget i poolen.

Læs også: Er du skriger eller stønner under sex?

Et hurtigt handjob
Der sker bare noget med mennesket, når der er sommerstemning, små nederdele og halvnøgne kroppe i landskabet - også med Mr. Handy. Han er mand, så selvfølgelig bliver han også påvirket i løbet af dagen, når han ruller rundt i håndværkerbilen.

Men det bedste han ved, er selvfølgelig opmærksomhed fra fruen, når han kommer hjem fra arbejde. Jeg elsker at ligge med mine frodige attributter, frigjort af BH og andet, der strammer. Babserne skal også have sol, og det foregår i min have. Det kan Mr. Handy selvfølgelig tænde vildt på, så for at få forløsning for den liderlighed, forkæles han til tider med et hurtigt handjob på solvognen.

Halvdelen af unge mellem 18-29 drømmer om sex i naturen, men pas på ikke at det ulovlige steder, mener Naturstyrelsen (Foto: Georg Dolgikh, Colourbox) Sex & samliv Unge vil knalde i det fri: Sådan er reglerne

Sex på terrassen
Selvfølgelig har vi også dyrket sex i haven og på terrassen. Specielt én gang husker jeg meget tydeligt.

Jeg havde taget mig en fridag, en af mine 'egodage', kun mig ingen andre hjemme. Den brugte jeg på solvognen på terrassen. Vi havde sms'et lidt over dagen, også i den frække kategori. Pludselig står Mr. Handy på terrassen og er godt liderlig. Naboen er ikke hjemme… børnene er ikke hjemme.

Der gik ikke mange sekunder, før mine trusser var trukket ned, og vi var godt i gang med at dyrke sex på solvognen. Det gik stærkt, men det var vildt lækkert. Tanken om, at nogen måske havde set os, var pirrende, men det tænkte vi overhovedet ikke på, da vi var i gang.

Læs også: Sådan kommer du i gang med bondage derhjemme

Andre steder vi dyrker sex i det fri
Få kilometer fra hvor vi bor, har vi et stort naturområde. Her er der masser af muligheder for at snige sig til et knald i det fri. Både gemte parkeringspladser, skure, shelters og afsides områder. Området ligger uden for alfarveje og indeholder kun små stier. Skulle der komme en hundelufter, lystfisker eller andre forbi, handler det jo blot om, at vi stopper de seksuelle udfoldelser, indtil der er frit lejde igen.

Vi har endnu ikke oplevet at blive opdaget eller overrasket af forbigående. Måske fordi de har fået sig en hemmelig kigger og måske en spiller. Det er jo ikke alle, der føler sig stødt af seksuel adfærd i det fri. Vi skal selvfølgelig dæmpe liderligheden lidt, det nytter jo ikke noget at skrige af sine lungers kraft. Der skal vises hensyn, og det må ikke være anstødende. Det prøver vi at holde os til og evt. gemme os under et tæppe.

Ellers er bilen bestemt også en mulighed for lækker sex, men det er jo ikke i det fri… kun lidt. Det er ophidsende for os begge og pirrende, og det tror jeg bestemt ikke, vi er de eneste, der synes. Jeg skuer ofte andre biler, der er parkeret og bevæger sig på mystisk vis i samme område.

 

YOLO og knus fra

Miss Robinson

 

Læs mere Miss Robinson her

Sex & samliv Derfor elsker vi sex i det fri

Sådan er reglerne for sex i naturen

Miljøstyrelsen skriver, at tommelfingerreglen er, man ikke må ikke udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der kan forulempe andre eller vække offentlig forargelse.

Til Ekstra Bladet har Lars Bendix Poulsen fra Naturstyrelsen udtalt:

- Reglerne for sex i skov er egentlig enkle, for det vigtigste er, at andre personer ikke må føle sig stødt af den seksuelle aktivitet.

Han forklarer, at det er vigtigt, at man på forhånd tjekker, om det er privat eller offentlig skov.

- Hvis det er en privat skov, så må man kun dyrke sex lovligt på veje og stier, og der kan man så risikere, at der kommer nogle gående og føler sig stødt, så det kan godt være problematisk, for så handler det om blufærdighedskrænkelse.

- Hvis det derimod er en offentlig skov, så må man gerne hygge sig i skovbunden. Det vil formentlig være mere behageligt på mos eller bløde blade end stier og veje, mener Lars Bendix Poulsen.

7 kommentarer
Vis kommentarer