Modne Miss Robinson: Sådan nyder jeg sms-sex

Klumme: Mr. Handy og jeg gør det da i stor stil. Specielt når han er på opgave med arbejdet...

Sms-sex kan kryde sexlivet, og så kan det være piiiinligt.

Modne Miss Robinson, 45, mor til tre og gift med Mr. Handy, fortæller om sine erfaringer med sexting:

Kære læsere
Sexting er den moderne udgave af telefonsex: når to eller flere personer sender modtager og videresender beskeder, billeder og videoer indeholdende noget med seksuelle toner, på sin mobiltelefon. Chatsex, mailsex osv.

Det foregår jo i STOR stil via alle sociale medier, både på godt og ondt desværre. Men det er også blevet nemmere at krydre sexlivet lidt mere. Det pepper lidt op i forhold og ægteskab rundt om i de små hjem. Det er den positive del af begrebet. Så lad os få lidt mere af det.

Mr. Handy og jeg gør det da i stor stil. Specielt når han er på opgave med arbejdet, hvor det kræver overnatning/overnatninger i længere tid, og vi savner hinanden vildt. Selvom man er flere hundrede kilometer fra hinanden, har man jo stadigvæk lyst til hinanden. Det er der heldigvis en løsning på. Eller måske nødløsning i dette tilfælde. Facetime er da brugt i stor stil under dynen. Det gør det lidt mere spændende, når man savner hinanden og længdes efter sex. Så er man ”live”, og kan se hinanden og hinandens, i hver sin ende af landet, og kan alligevel få noget frækt ud af det.

Vi elsker også at sende frække beskeder til hinanden og bruger det fx som forspil, til en fræk aften i Hobbyrummet.

Jeg tænder vildt på, når Mr. Handy sender mig små beskeder, med fantasier om, hvad han har lyst til at gøre ved mig. Udveksling af billeder og små videoer på Snapchat og Messenger. Hvem gør ikke det?

Bare lidt kikset, når man sidder i frokoststuen på arbejdet og åbner en Snapchat med en lækker, hård diller! Heldigvis er det ikke opdaget af nogen endnu, men mine røde kinder kan sikkert afsløre lidt alligevel, i hvert fald for dem med en lummer tankegang. 'Nå, der fik Miss Robinson dick pic.

LÆS OGSÅ fra Miss Robinson: ”Mor, hvordan slikker man fisse”?

Efterhånden kan alle kvinder række hånden i vejret og sige 'mig', hvis nogen laver en spørgerunde om, hvem der har modtaget dick pics på deres mobiltelefoner. Inklusiv Miss Robinson!

Jeg syntes da også, det er pisse frækt, at tage billeder og film af bryster og fisse og sende til Mr. Handy når han mindst venter det. Jeg må bare indrømme, at der går LANG tid imellem på nuværende tidspunkt. Det er der en årsag til, og det piner mig stadigvæk.

Jeg tør ganske enkelt ikke gøre mere pga. en pinlig episode engang, hvor jeg fik sendt en sms-besked til en kollega, som skulle ha´ været til Mr. Handy.

HELDIGVIS var det kun en sms, ingen billeder eller video (det kunne det sagtens have været). Jeg havde nok gravet mig ned, hvis det havde været tilfældet! Jeg husker ikke beskeden 100 procent, men det var noget med 'Hej frække fyr. Hvis jeg går i bad og skraber den unge dame, kan hun så få lidt af din dejlige tunge...' eller sådan noget lignende.

Så fik jeg en besked tilbage, hvor der stod 'Den var vist til Mr. Handy.'

PINLIGT. Det var til en kvindelig kollega, som jeg ikke taler særlig meget privat med. I hvert fald ikke om sex og samliv. Der skal meget til at gøre mig flov og pinlig, men jeg var knaldrød som en postkasse i hovedet, da vi sad i frokoststuen kort tid efter.

Den pinlige situation skulle ud af systemet. Det skulle overstås, så jeg hev fat i hende og vi fik grinet lidt af det. Siden den gang har jeg haft noia over at sende frække… ja, ALT, til Mr. Handy. Når jeg tænker på det den dag i dag, tænker jeg stadigvæk – godt jeg kun sendte tekstbesked! Puha!

LÆS OGSÅ fra Miss Robinson: ”Når du får følelser for en af dine venner”

Husk sikkerheden – selvom Snapchat frister
Det at man giver Facebook, Snapchat, og alle de andre sociale medier, tilladelse til at bruge sine billeder, beskeder og alt hvad mobiltelefonen næsten indeholder, når man opdaterer og accepterer deres betingelser for brugen af omtalte, så er jeg blevet lidt mere påpasselig med at tage billeder af intime dele osv.

Det skal på ingen måde i hænderne på andre end Mr. Handy og jeg selv. Han må nyde det intime 'live' og tænke sig til billederne, når jeg sexter til ham.

Jeg kontrollerer altid 10 gange, inden jeg sender noget som helst, bare for at være sikker på, at det ikke er til min mor, en kollega eller nogen anden.

Men det skal jo ikke holde jer andre derude fra, at filme, tage billeder og sexte til den I tænder på. Det kan være en vild flirt, et dejligt forspil eller frækt begær der lige gør, at det hele bliver spicet lidt op. Sexting er kommet for at blive, vi har jo skærme over alt og konstant på os!

Lumre knus fra

Miss Robinson

Læs meget mere fra andre Miss Grey bloggere på Missgrey.dk

Sexblogger: Rimming er jo bare oralsex til numsen

Modne Miss Robinson om sexlyst og nødsex: Vi kunne ikke knalde på forskud, men vi indhentede det forsømte

Forspillet over alle forspil: Mindfucking

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri