Mød pilfingret Paradise-babe på sexmessen

Du kan blandt andet opleve Onani-Caroline og veludrustede mænd efterårets tre erotikmesser

Op til premieren på dette års Robinson Ekspeditionen, talte Ekstra Bladet med Caroline - blandt andet om den dildo, hun medbragte i programmet
Følg Sex & Samliv

Forårets Erotic Wold sexmesse i Valby Hallen var så stor succes, at arrangøren Dennis Møller nu udvider:

Udover København får både Aarhus og Odense besøg af Møllers hold af dildosælgere, strippere, pornomodeller og bondage- og sprøjteorgasme-sexperter.

På Roskilde Festival fortalte Caroline, at der også var frække planer i kalenderen. Se med her

Og som trækplaster har Caroline Pedersen, også kendt som Onani-Caroline fra Paradise Hotel, lovet af kigge fordi og fortælle nysgerrige om sin, nåja, onani:

Hvad gør onani for Caroline? Er der en dildo, hun vil anbefale? Hun giver en del af sine personlige erfaringer og går foran i kampen for mere åbenhed omkring onani.

Arrangøren vil gerne ruske lidt op i rutinerne og give lidt inspiration, fremgår det af pressemeddelelsen:

'Erotic World spænder lige fra glidecremer til gabestok og pisk. Vi har sørget for de frækkeste attraktioner, de mest veludrustede mænd og superfrække kvinder, samt de bedste og frækkeste shows. Der vil være nogle virkelig spændende foredrag, en masse nye spændende produkter og flere nye muligheder for voksen leg. På dette års sex- og erotikmesse er der fokus på, de 'voksne har også behov for at lege' – og i år byder vi på endnu mere og noget ganske særligt. Der præsenteres en masse nye, frække produkter. og i vores lounges kan man bruge tiden til afslapning og ”meet & greet”, et sted hvor de legesyge kan udveksle erfaringer og måske endda stifte nye, frække bekendtskaber.'

Vi spurgte Dennis, hvad han mener med veludrustede mænd. Er det landets største pikke, vi kan få at se?

- Der skal lades lidt op til fantasien. hvad veludrustet er, da nogen tænker muskuløse. andre størrelsen på deres udstyr. Men for at løfte sløret lidt for andre dele af messen, byder vi blandt andet velkommen til ChaCha, som er seks gange officiel Danmarksmester i kvindestrip og hvis repertoire spænder vidt, og når hun indtager scenen tryllebinder hun publikum med sit imponerende, legende og kunstneriske show. Alex the Great, der er syv gange Danmarksmester i mandestrip og uden tvivl landets bedste. Han luner op under alle kvinder med sine frække italienske gener og supercharmerende smil og hans ultra veltrimmede og muskuløse krop, som man bare må tage en bid af, siger Møller og fortæller også, at han glæder sig til fransk modeopvisning:

- Fra Frankrig kommer L'Annex med den flotteste modeopvisning med fetichtøj, der vil lyse op, når de går rundt på messen og viser deres frække outfits. De vil være klædt i alt fra læder frakker, kjoler og latex tøj. Du kan også besøge deres særskilte stand, hvor tøj kan købes og bestilles lige efter dine mål.

L'Annex - fetich fashion.
L'Annex - fetich fashion.

Danmarksmester i mandestrip Alex the Great hviler ud.
Danmarksmester i mandestrip Alex the Great hviler ud.

ChaCha har vundet DM i strip hele seks gange.
ChaCha har vundet DM i strip hele seks gange.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag