Annonce:
Annonce:

Mor til tre: Mit liv som dildotester

Efter 16 år dildotester mener Joan, at der stadig er tabu omkring sexlegetøj – især blandt mænd

Joan med nogle af sine mange testede produkter.
Joan med nogle af sine mange testede produkter.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Nogle går på arbejde og tester biler. Så tilbagelægger de tusindvis af kilometer i diverse køretøjer. Andre har en ekspertise i vin og smager litervis af gæret druesaft på ugentlig basis. Og så er der nogle få, som ved virkelig meget om sexlegetøj og derfor jævnligt har fingre og andet i dildoer og vibratorer og alskens gadgets.

Den 41-årige mor til tre Joan B. er dildotester og sexblogger på joanb.dk. Hun fortæller her om sit liv som dildotester:

Dildodronningen var det stempel, jeg fik sat på i 00’erne af en daværende redaktionssekretær på mandebladet rapport. Og det på trods af at jeg overhovedet ikke var uartig i mit job som online dildosælger.

Tværtimod skulle jeg fremstå sød og spiselig, hende læserne turde ringe til og få råd om, hvilken dildo fruen mon ville bryde sig om, eller kan jeg mon passe penisring str. L?’

Annonce:

Sådan begyndte mit virke som sexlegetøjsekspert anno 2000, og også der startede mit mangeårige parforhold til Manden. Et forhold, som har stået model til et utal af produkttest igennem de sidste 16 år.

Dildofrygt og tandbørsten
Jeg har aldrig været dildoforskrækket. Faktisk var jeg meget ung, da jeg første gang fandt frem til en orgasme i mit eget selskab. Jeg husker stadig tydeligt en eftermiddag alene hjemme. Jeg var i færd med at børste tænder med min elektriske tandbørste. Og af ukendte årsager endte bagsiden af den vibrerende tandbørste mellem benene på mig.

Det blev startskuddet til et helt andet kropssyn og opfattelse af mig selv. Tandbørsten blev en orgasmesikker ven i meget lang tid, og kriserne blev mange, når batterierne slap op, og jeg midt om natten ofte måtte på rov i skufferne efter nye kræfter.

Da jeg begyndte på mandebladet Rapport som dildosælger, overraskede det mig meget, at den danske befolkning mente, at sexlegetøj var noget, man skaffede sig, hvis det var et nødvendigt onde.

Annonce:

Altså et seksuel hjælpemiddel, hvis man har problemer.

Omvendt var der jo også den meget liderlige gruppe af mennesker, som var meget fremsynede og så sexlegetøj som en bonus i parforholdets sexliv og ikke et nødvendigt hjælpemiddel.

Disse mennesker befandt sig i en meget stor grad sjovt nok på Lolland af alle steder. Her turde man godt stille de intime spørgsmål, og det var også her, jeg solgte min første buttplug i forbindelse med de mange dildoparties, jeg tog ud på i starten af 00’erne.

Pigefornærmet
Manden var i den grad med på ideen om at teste de ting, jeg solgte i shoppen dengang. Min holdning var såre simpel, jeg vil vide, hvad jeg sælger, jeg vil vide, hvor godt det er og hvordan det virker. Så da den første kasse blev hjembragt en fredag eftermiddag var forventningerne høje.

Annonce:

Men en penisring endte med at gøre Manden pigefornærmet, for hvorfor havde jeg overhovedet tænkt den tanke at han ville bryde sig om den, og i det hele taget have brug for den?

Igen tog fanden ved mig, jeg skulle vise ham, at det ikke var et hjælpemiddel (selv om det kan være), men en bonus. En større og flottere pik, både til hans og min fornøjelse.

Det lykkedes mig at overbevise ham den dag.

Det var i 2000, i dag er vi i 2016 og jeg oplever stadig stor modstand især fra mænd, en fuldstændig unødvendig modstand til noget, som i min verden skal ses som en kæmpe bonus, en sikker vej til et bedre sexliv.

Men til stadighed ses sexlegetøj af rigtigt mange, som noget man har brug for, penisring hvis den ikke vil op og stå, glidecreme hvis hun ikke er våd nok, og en spytklat må jo iøvrigt være nok.

Men hvis vi nu vender den om og sammenligner med en biograftur, så bliver den jo også bedre med lidt snold. Så glider filmen ligesom bedre. Men det betyder jo nødvendigvis ikke, at der er noget i vejen med filmen.

Annonce:

Glidecreme
Glidecreme er nok det stykke legetøj, jeg hører mest skidt om. Ja, jeg ser faktisk glidecreme som et stykke sexlegetøj, måske ikke lige den hos gynækologen, men den i soveværelset.

Men jeg hører og læser tit ord som:

'Jeg bruger aldrig glidecreme, det er kun til brug med kondomer, eller mænd der ikke kan gøre hende våd, glidecreme er ikke nødvendigt for mig.’

Det er så misforstået, for glidecreme kan bruges til mange ting.

Sexoplevelsernee bliver så sjove eller skøre eller fantastiske, at de er en direkte vej til et bedre sexliv. Jeg har slet ikke tal på alt det, der er gået gennem min seng, og mine ben siden min spæde start, men jeg sværger til at ting skal prøves.

En kollega fortalte engang om fordelene ved at knalde i olie- eller silikone-glidecreme på et laklagen, problemet var bare, at jeg ikke var i besiddelse af et laklagen. Så afdækningsplast måtte være en egnet erstatning, mente jeg.

Annonce:

Silikone-glidecreme havde jeg masser af, så det var bare at komme i gang. Det blev en vild oplevelse at mærke hinanden smurt ind fra top til tå, kampen for at blive inde i hinanden, det at skulle holde hinanden tæt hele tiden, mærke alle folder, revner, bløde baller og deller, var og er en meget tilfredsstillende og givende oplevelse at have sammen.

Dog var afdækning plast en noget besværlig måde, da vi af flere omgange endt som en rullepølse, fordi plasten simpelthen var for let og klistrede sig til vores kroppe.

Det vil være en kæmpe løgn, hvis jeg fortæller at jeg altid er på. For det er jeg ikke, det kan jeg ikke være. Vi har som alle andre par også tørkeperioder.

Men når jeg har lovet mig selv at færdiggøre en test eller en anmeldelse, så skal tingene bare gøres. Og det er især i de situationer, at jeg og Manden har fået bekræftet, at sexlegetøj er en kæmpe bonus i vores parforhold og sexliv.

For når du skal være sammen om noget i dobbeltsengen uden at være tændt på forhånd, så er det, at I stiller krav til hinanden, og det vokser man altså af. Både i bukserne og som kærester.

Derfor skal du altid bruge glidecreme

Penisringenes Herre: Hun får også noget ud af ringen

Test dig selv: Er du stram nok?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: