Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Når I begge fyldes samtidig...

Strap-on dildoen fås i mange finurlige varianter, der kan berige det fælles sexliv

 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sexlegetøjsekspert analbefaler strap-on-sex:

- Man skal aldrig gå over hverken egne eller partnerens grænser seksuelt – naturligvis ikke. Så har du en ny og spændende ide til, hvordan jeres fælles sexliv kan beriges og udvides med et eller flere stykker sexlegetøj, så tag snakken med partneres først. Så alt er på det rene. Når det er sagt, så er lige netop sexlegetøj nøglen til rigtig mange nye og anderledes former for sex, man kan hygge sammen med – eller for den sags skyld lege med solo, fortæller en danske sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB.

Hun er ret overbevist om, at rigtig mange par kunne få stor glæde og fælles fornøjelse ud af netop en påspændings dildo.

- Mange mænd, der udelukkende er til kvinder, tænder på tanken og fantasien om at blive taget analt, og af en gerne dominerende kvinde. Det er blandt andet her, at en strap-on dildo eller vibrator kan komme i spil. Hvis begge vel og mærke er med på legen, forklarer sexlegetøjseksperten.

Hvad I lyster, kan I få
”En af favoritterne blandt mange par er en dobbelt strap-on, der også findes i vibrerende udgaver. En “enkel” strap-on består ofte af en dildo, der er fastgjort i en sele, og som så bruges til at penetrere én partner ad gangen.

Fordelen ved en dobbelt strap-on er, at begge parter kan blive penetreret på samme tid, og dermed opnå nydelse uden at skulle skelne mellem, hvem der er giver, og hvem der er modtager.”

Sådan fortæller danske Sinful.dk, Nordens førende online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj. Der har et stort og varieret udvalg af strap-on sexlegetøj på hylderne – noget for mere eller mindre enhver tænkelig smag og seksuel lyst.

Men husk nu lige at finde målebåndet frem, inden der bestilles. For dildoen eller vibratoren skal jo gerne hverken være for lang/kort eller tynd/tyk. Så tjek lige målene først, der altid står anført, inden sexlegetøjet smides i den virtuelle kurv.

Tre-i-en strap-on dobbelt-dildo-vibrator
Og så – til slut, til strap-on varianten, hvor hun er den givende og penetrerende part, mens hun samtidig selv stimuleres vaginalt og analt. En sådan må på alle måder være pænt svær at stå for:

”Den harness-fri strap-on dildo stimulerer dig vaginalt og analt, mens du bærer den. Den holdes på plads ved hjælp af dine bækkenbundsmuskler. Dobbelt dildoen har to indbyggede motorer, så både modtager og giver kan nyde de intense vibrationer under legen. Med den medfølgende, trådløse fjernbetjening kan I vælge mellem 7 skønne vibrationer. Den er velegnet til kvinde/kvinde leg eller pegging.”

Det fortæller Sinful-shoppen om denne pænt specielle variant i genren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: