Annonce:
Annonce:

Nu kan du blive en bedre elsker

På Elskovskolen lærer du lærer du både dig selv og dit foretrukne køn at kende

SEXPERT-TV: Gør håndjobbet til en leg
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan er det gode håndjob --

Du kan læse nok så mange bøger og artikler om sex, men hvis du virkelig vil blive bedre elskerinde eller elsker, skal der kød på bordet. Håndfaste øvelser og konkrete anvisninger sætter sig bedre fast.

Det har seksualitetsnørden Lucy Vittrup tænkt sig at gøre noget ved: Hun laver elskovslabs - det første var en introduktion til yoni-massage/skedemassage. Det næste handler om lingam/penis-massage:

Annonce:

- Det er min mission at hæve bevidstheden om at sex er så meget mere end jerk off og ind/ud sex. Med dette kursus udvider vi simpelthen landskabet for, hvad sex og intimitet er. For mig har det været en game changer fx at forstå, at en mand kan komme i lige så stor ekstase af at få masseret blød pik, som når er hård. Den viden og de teknikker vil jeg gerne udbrede, så det generelle seksuelle niveau kan blive højere - og hvem ved, måske også mindske noget af al den utroskab og seksuelle kedsomhed, der fører til ulykkelige mennesker, lyder det fra sexdebattør og klummeskribent Vittrup.

Sådan giver du kæresten vagina-massage

Hun mener, at penislabbet er for kvinder, der ønsker at få et bedre greb om penis - og for mænd.

Mænd?

- Forudsætningen for elskovskunst i min optik, at man kender sig selv, og at man lærer at kommunikere på en tydelig måde omkring behov og grænser. Det gælder alle køn, alle orienteringer. Enhver mand, der vil bliver bedre i sengen, bør bruge tid på at lære sig selv at kende. Mange har en ret begrænset forståelse af deres pik som en, der kun er noget værd, når den er hård. Det kan være en vildt stor nydelse og meget forbindende at bruge tid på den, når den er blød. Selvfølgelig er der også masser at hente i at massere den hårde pik - og på kurset får vi indblik i det hele

Hvad sker der sådan helt konkret?

Annonce:

- Modellen er nøgen og vil blive masseret af en underviser, som introducerer med at fortælle om måder at kommunikere grænser og behov etc. Altså først undervisning i principper og bl.a. hvad forskellen er på jerk off/hand job og massage på både blød - afslappet, som hun kalder det og som jeg elsker - og hård pik: Hvordan nydelse bliver helt anderledes, når manden lærer at få hjerteforbindelse.

- Det er kun underviseren der masserer, og hun har også tøj på. Kursister sidder rundt om en briks og bliver undervist. Man tager noter og kan stile spørgsmål undervejs. Og alt foregår i stor respekt for modellen, der jo er ret eksponeret, selv om det lyder jackpotagtigt at være model og få pikmassage i en time, så ligger man jo altså ikke med sin kæreste, men med kursister, der er der for at at lære - det er lidt noget andet.

Lucy Vittrup planlægger flere labs: Helkropsorgasmer for både mænd og kvinder, livmodermundsorgasmer, Dominans og underkastelse til husbehov.

Du kan læse mere om Elskovsskolens Lab 2facebook

Bliv bedre i sengen: Her er de håndfaste sexkurser

Bliv bedre elsker med virtual reality

HERUNDER taler Lucy Vittrup blandt andet om en sexpert, der tilbyder sexråd IRL:

Hot or Not: Gruppesex og sex på jobbet

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: