Nu kan du leje dit hjem ud til sex

Er du klar til at lade et utro par knalde i din gæsteseng..?

-- Over artiklen kan du se reklamen for diskretudlejning.dk --

Har du et værelse ledigt, men orker ikke tanken om, at der flytter nogen ind?

Så er diskretudlejning.dk måske noget for dig. Her kan man udleje sit hus eller lejlighed eller blot et værelse på timebasis. Og ligesom de hoteller verden over, som også udlejer på timebasis, er gæsterne ude efter et anonymt og trygt sted, hvor de kan udveksle kærtegn og kropsvæsker med andre.

Hjemmesiden henvender sig dog ikke kun til sexarbejdere og kunder, men især også til utro, som mangler et sted, hvor de i ro og mag kan mødes og, formoder man, knalde.

Selv betragter ejerne ikke betragter Diskretudlejning som en slags AirBnB for utro, men på hjemmesiden fremgår følgende:

'Vi tror også på, at der findes mange “ledige kvadratmetre” ud i det ganske danske land, som bare venter på at blive udlejet, til netop disse diskrete “stævnemøder”.

Hvis man eksempelvis er single/et par på efterløn eller på anden vis bor således, at man har kvadratmetre i overskud, så er her også en gylden mulighed for, at tjene en ekstra skilling…'

Se også: Sexologen dyrkede sex med sin AirBnB-gæst

Sitet er ganske nyt, så der er i skrivende stund blot 39 opslag, hvor personer enten søger en lejer eller søger et sted at lege i.

I Sorø kommune har en udlejer, der kalder knors, dette tilbud:

'Hyggelig lejlighed , diskret beliggende i annex på landejendom. Lejligheden har egen indgang, bad, stue/køkken samt soveværelse på 1 sal med dobbeltseng.
Lejligheden ligger 6 km fra afkørsel 37 på motorvej E 20.
udlejes i dagtimer kl. 11 – 16 og aften kl. 17 – 10. kr. 500 pr. gang, incl. sengetøj, håndklæder og slutrengøring.

Vi udlejer ikke til prostitution og boligformål.'

En kvinde, der kalder sig Carolina søger en bolig: Det lugter muligvis lidt af prostitution eller blot en kvinder på jagt efter et sted at bo:

'Jeg leder efter en lejlighed til leje fra 1. marts. Jeg kan betale for 12000 dkk måned. Jeg vil gerne leje i minimum 1 år. Lad mig vide, hvis du har nogen lejlighed. Jeg taler bare Engelsk. Jeg er ren og ærlig person.'

Og så er der ham, er måske blot er med på en lurer?

'Mangler du en privat og diskret elskovs hule ?

Stort værelse i Silkeborg – med adgang til stort badeværelse og køkken

Gode parkerings forhold også til lastbiler

Ca. kr. 100.- med taxa fra stationen ca 3.8 km – og gode busforbindelser kr. 20,-

Der er mulighed for overnatning

Internet forbindelse – tag din bærbar med

Der er solarie med 8 nye rør.

Der er kaffe/te sengetøj. håndklæder og kondomer

Udlejes på timebasis, ½ – 1 hel dag / døgn til VOKSNE DANSKE PIGER samt par der er gift – bare ikke med hinanden.

1 time kr. 200,-

2 timer kr. 300,-

Jeg vil være i lejligheden, ( for lukket dør ) da jeg arbejder hjemme med design af hjemmesider.'

Og så er der Ciilla, der leder efter noget i Holstebro:

Jeg søger et diskret sted at dyrke sex.

Diskretudlejning er gratis site for begge typer af annoncører, og til stiften.dk forklarer ejer Tommy Pedersen, hvad han og hans anonyme makker får ud af det:

- Lige nu er det bare sjovt at skabe noget, som folk vil bruge, men på lidt længere sigt kunne det da være sjovt at tjene lidt på det. Det er ikke noget, vi skal leve af, men det skal i hvert fald kunne løbe rundt af sig selv. Vi har ikke lagt os fast på noget endnu, men det kunne være noget med, at de annoncører, der tjener penge på det her, også er med til at betale for driften af sitet.'

  Se også: Fem gange du ABSOLUT ikke må være utro

Til ekstrabladet.dk fotæller Pederen, at de ikke er ikke siden som som en slags AirBnB for utro:

- Vi tror på, at der er nogle, der godt vil udleje til utro, og vi tror på at der findes mange nok, der gerne vil leje af dem, til at det kan blive en god forretning at leje ud til formålet.

- Selvfølgelig udgør vi en lille niche i det samlede billede, men eftersom at vi tror på, efterspørgslen større end det synlige udbud af villige udlejere, så tror vi også på, at vi kan bidrage til at langt flere vil leje ud til formålet, og langt flere end hidtil derfor vil få muligheden for et lejemål til deres ærinder.

- VI er ikke som sådan målrettet udlejning til prostitution, vi er målrettet et publikum, der mangler steder til affærer og andre diskrete møder. Hvori motivet til ønsket om et diskret møde består, det blander vi os ikke i.

- Så kan vi også bidrage til, at private udlejere ikke får de kedelige oplevelser med deres lejere, som nogle har haft som udlejere under airbnb, hvor det er forekommet, at nogle har indgået lejemål under falske forudsætninger, og som udlejer først har opdaget for sent.

Parterne optager den indledende kontakt via kontaktformularen til hver annonce, hvorefter alt videre dialog foregår via de emailadresser og eller de telefonnumre, som de selv oplyser hinanden om. Parterne finder alene hinanden på vores website, og det videre forløb har vi intet med at gøre, vi ved ikke, hvem de er, eller hvad de aftaler, og vi skal ikke vide det.

- Når vi forhåbentlig bliver store nok til at vi kan indføre brugerbetaling, indtil da er vi er gratis tilbud til alle, der tager vi os som nævnte store portaler ikke betalt med 20 - 25 % af udlejernes omsætning.

Pt set det ud til prisen for en værelse en time er mellem 200 opg 300 kroner. Mange udlejere og lejere satser dog på længere lejemål.

Se også: Mand fanger kæresten i utroskab - her får han den HELT perfekte hævn

Se også: Kvinde finder sin utro mands Tinder-profil: Se hendes geniale hævn

 

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere