Annonce:
Annonce:

Nu kører sexbussen

To fingre i k.... så kører bussen: I aften ruller Sexbussen atter i Københavns gader. Er du lynhurtig, kan du måske nå at sikre dig et sæde

Der var fuld knald på, da bussen sidste gang kørte gennem København.
Der var fuld knald på, da bussen sidste gang kørte gennem København.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Bussens gæster mødes her i klubben i Godsbanegade klokken 19.00, og en halv times tid senere lægger Naughtybussen så fra land.  Og jeg tvivler ret meget på, at ret mange af gæsterne efterfølgende har den fjerneste ide om, hvor vi har kørt, når vi er kommet tilbage til klubben klokken cirka 21.00, smiler Vibeke fra xxdark, der er tovholder på fredag aften ud af huset sexfest på store hjul.

Tidligere har Sexbussen kørt med en større flok Young Swingers (unge swingere) fra swingerklubben City Swingers på Amager, og her havde det rullende sextempel dårligt fået lagt fra kantstenen på Øresundsvej, inden de første gæster/passager var godt i gang mellem benene på hinanden. Men hvad man ikke kan se ind igennem bussens ruder, der er tonede, når Sexbussen ruller forbi, kan man vel heller ikke have ondt af.

 

Annonce:

Sexfest på Amalienborg Slotsplads?
- Folk rundt om i Københavns gader kan naturligvis tænke sit, og gør det sikkert også, men de gæster, der kører med bussen rundt, har med garanti andet og mere frækt at tænke på. Derfor betyder det nok mindre, om vi kommer forbi seværdigheder som Christiansborg og Amalienborg, fortsætter Vibeke.

I samarbejde med sexshop.dk har Vibeke sørget for ekstra frækt krydderi til aftenens sex-i-bussen-oplevelse. Webshoppen med salg af sexlegetøj har sørget for diverse sexlegetøjsprodukter, glidecremer mv. til ekstra fræk fælleshygge ombord. 

- En halv time inden, at bussen lander foran klubben igen, begynder vores dygtige bartender, Magic Mike, at fremtrylle kulørte cocktails, så tilbagekomsten til xxdark også bliver lidt af en fest. Og så fortsætter sexfesten ellers for fulde omdrejninger rundt om i klubben, siger Vibeke.

Mere om sex-på-hjul-arrangementet her.

Ønsker du selv at køre med, skal du hurtigst muligt kontakte sexklubben xxdark.

To fingre i k.... så kører bussen...
To fingre i k.... så kører bussen...

 'Sex med mange mænd gav mig selvtillid'

Swinger-Allan: Ti år med sex for enhver smag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: