Nu skal dit sexlegetøj dufte af... chokolade

Erotisk Wunderbaum: Perfekt til kvinden, der elsker duftlys og røgelsespinde

Blandt kendere har det været et sikkert kvalitetsparameter, når man pakkede sin nye dildo eller vibrator ud, og rummet straks fyldes af en skarp kemisk hørm, der bringer tankerne hen på imprægneret træ og fattige kinesere, der knokler på nedslidte kemikaliefabrikker i et gråt ødeland.

Med andre ord. Ikke særlig høj kvalitet, ikke særlig sexet.

Det skal være slut nu, for det svenske luksusbrand Lelo har netop lanceret en vibrator, der har indbyggede dufte, som ovenikøbet skal være af afrodisiakalsk karakter.

Lavendel og honning, rose og blåregn og rødvin og chokolade er de tre duftkombinationer, som er indbygget i den nye vibrator Lily 2.

Rødvin og chokolade er den mest populære kombination.
Rødvin og chokolade er den mest populære kombination.

Det er ikke meningen, at kvinden(s) smag og duft skal ændres, men derimod handler det om at stimulere flere sanser, så stemningen bliver løftet.

Lelo har rullet hele markedsføringsmaskineriet ud og fået den kendte sexterapeut og forfatter Ian Kerner spændt for vognen, hvor han pompøse vendinger fortæller om lykken ved at aktivere alle fem sanser: Syns-, høre-, føle-, smags- og lugtesansen:

- De er sensuelle veje til at aktivere ophidselsesplatformen hos kvinder. Og lugtesansen er en stærk, men ofte overset sans. Endelig har Lelo designet sexlegetøj, der elegant kombinerer sensuel stimulation og med fysisk stimulation og skabt en kraftig integreret orgasmisk oplevelse.

Mindre kan nok også gøre det.

Lily er vandtæt og har otte vibrationsmøænstre. Koster 899 kroner.

Se også: Spis dig til mere sex

Oplever du, at det begynder at bliver svært at være til stede sammen med din partner, og at fantasien fylder lidt for meget, så er det bare om at kridte skoene. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne - 7. jul. 2015 - kl. 23:52 Drop de frække fantasier i sengen og find nærværet frem

Se også: Forskere: Behold dusken, hvis du vil dufte af sex

5 kommentarer
Vis kommentarer