Numse-sex-legetøj sad fast i Emily da opstemt elsker skubbede for hårdt

20-årige Emily taler ud om den dag, hun måtte få sin buttplug opereret ud efter en lidt for fræk aften

Emily Georgia med den famøse buttplug. Foto: Ritzau/Mercury Press
Emily Georgia med den famøse buttplug. Foto: Ritzau/Mercury Press

Det gik lidt for vildt for sig, da britiske Emily Georgia i marts havde sex en aften i marts. Det fortæller hun selv ifølge Metro.uk, hvor hun har valgt at fortælle sin historie for at advare andre.

Den aften havde Emily Georgia, som ikke har opgivet sit fulde navn, og hendes sexpartner besluttet sig for at tage hendes nye butt plug i brug.

- Vi havde bare en fræk aften i marts, og besluttede os for at anvende legetøjet – jeg havde aldrig prøvet sådan et før, siger Emily Georgia om den aften, som skulle være endt i lagnerne, men i stedet endte med en indlæggelse.

Røntgen fotoet fra hospitalet taler sit tydelige sprog. Ritzau/Mercury Press
Røntgen fotoet fra hospitalet taler sit tydelige sprog. Ritzau/Mercury Press
 

- Jeg tror, han blev for opstemt, og fik skubbet bunden af den ind også. Den var pistvæk, siger den unge brite, og fortæller, at hun gik helt i panik og sagde til ham, at hun skulle på hospitalet. Det var han ikke helt frisk på, og mente, at hun bare skulle vente til næste morgen, hvor den nok ville komme ud på naturlig vis.

’Jeg er virkelig ked af det, jeg skal tidligt op og på arbejde’, sagde manden ifølge Emily Georgia, hvorefter han gik sin vej.

Ikke for sjov
Den nødstedte unge kvinde søgte derfor i stedet hjælp hos sin roomie, som i første omgang ikke troede på hende. Til sidst gik det dog op for hende, at Emily Georgia ikke lavede sjov, og tog hende med på hospitalet.

Her beskrev hun sin tilstand på et stykke papir, så hun slap for at sige det højt til receptionisten.

- Receptionisten sagde, at det sker oftere, end man skulle tro, og at hun havde hørt værre, fortæller Emily Georgia.

Ritzau/Mercury Press
Ritzau/Mercury Press
 

Efter at have ventet i tre timer med metal-legetøjet oppe i sig, blev hun endelig kaldt ind, og troede, at lægerne kunne fjerne den manuelt.

- Først da jeg så røntgenbilledet, gik det op for mig, at det kunne de ikke, og at det var farligt, erindrer hun.

Diamant farlig for tarmen
Emily Georgia fik at vide, at de muligvis ville blive nødt til at gå ind gennem tarmen, hvilket ville betyde, at hun skulle gå med stomi-pose i mindst et halvt år. Desuden frygtede de, at den falske diamant, som prydede den ene ende af sexlegetøjet, kunne prikke hul på hendes tarm.

Den 29. marts gennemgik den unge kvinde en timelang operation, hvor lægerne heldigvis ved hjælp af små kameraer havde held til at fjerne den vildfarne butt plug manuelt.

- Da jeg vågnede, ville jeg bare sove igen, for jeg havde ikke lyst til at se ned på min mave, hvis nu de havde været nødt til at skære i mig for at få den ud, siger Emily Georgia, der heldigvis ikke fandt nogen sår på sin mave, da hun tog sig sammen til at kigge ned.


Dagen efter blev den unge brite udskrevet og kunne i langsom gang finde vej hjem til sig selv.

Nu ønsker hun at opfordre alle andre, der finder sig selv i samme situation som hun gjorde, til at opsøge lægehjælp hurtigst muligt.

- Det er ikke så pinligt, som det virker – folk på skadestuen ser den slags hele tiden, og har set langt værre ting oppe i folks numser, beroliger Emily Georgia.

Noget nær det samme skete sidste efterår for ærlige Emma, da hendes 'dødsdildo' måtte skæres fri. Bagefter delte hun et meget ærligt billede fra hosiptalet.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri