Numsegodter: Stem på din favorit

I den anden semifinale kæmper fem lækre kvinder om to pladser i finalen. PLUS: Nye billeder!

OPDATERET: Efter resultatet er offentliggjort har Lena trukket sig fra konkurrence. Derfor optræder hun ikke længere i artiklen.

Seks fantastiske numser dystede i den 1. semifinale af Battle of the Butts 2014, hvor to kun gå videre til den endelige finale.

De to blev Nicole og Camilla, der i overlegen stil slog de andre fire deltagere. Tilsammen fik de to 66 procent af de afgivne 12294 stemmer.

Nicole er i finalen.
Nicole er i finalen.

Camilla er i finalen.
Camilla er i finalen.

Nu til dagens semifinale, hvor fem bragende bootylicious bagdele skal kæmpe om to pladser i finalen.

Maria, 31, Frederiksværk:

Maria.
Maria.

Maria
Maria
 

Maria
Maria

Maria.
Maria.

'Jeg har altid været glad for min fyldige numse, og jeg har holdt den i form ved at spille håndbold samt træne styrketræning, løb og yoga. Håber der er andre, der synes den er lige så dejlig, som jeg synes. Hotpants med lidt blonder eventuelt fremhæver mine brede hofter, og det synes, jeg ser flottest ud' skriver Maria, der er 31 år og bor i Frederiksværk med to børn.

Natascha, 21, Skovlunde:

Natascha.
Natascha.

Natascha.
Natascha.

Natascha.
Natascha.

Natascha.
Natascha.

'Jeg vil os'! Jeg vil os'! Uddannet salgsassistent, Side 9-pige, eventpige - en pige med masser af gang i. Og jam så er jeg lige startet på det der fitness, så nu kan bagdelen snart stå helt skarpt, selv om den klarer det meget godt, lille og rund - en god håndfuld. Hipsters sidder klart bedst på den.'

Mary, 25, Horsens:

Mary.
Mary.

Mary.
Mary.

Mary.
Mary.

Marys kæreste Thomas skriver:

'Mary har tidligere arbejdet som frisørmedhjælper og vil gerne uddanne sig til sygeplejerske. Som I kan se, ser hendes røv helt fantastisk ud i et par g-strengstrusser.

Her er, hvad hun selv siger om sin røv: 'Naturen har skænket mig denne dejlige røv, som jeg synes ekstrabladet.dk's læsere skal have mulighed for at nyde synet af. Jeg gør ikke rigtig noget for at holde den i form, det klarer naturen helt af sig selv.'

Chanie, 28, Roskilde:

Chanie.
Chanie.

Chanie.
Chanie.

Chanie.
Chanie.
 

Chanie.
Chanie.
 

'Jeg er en skøn alenemor på 28, som jobber den som regnskabsassistent og bruger gerne min fritid i fitness centeret, så måsen kan blive holdt på plads. Jeg bor lidt uden for Roskilde, men ryster gerne min mås i byen, når ungerne ikke er hjemme, og den ser sgu godt ud i alt fra jeans til kjole.'

Lad de bedste røve vinde - to går videre til finalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer