Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Numsenydelse - på afstand

Er du og din partner til anal stimulation, så burde I prøve kræfter med den fjernbetjente buttplug

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sol, sommer og muligheden for at drage ud i det blå for at hygge uden ret meget tøj på i det grønne, det drømmer langt de fleste af os pt. om. Ikke mindst efter et meget langt år med corona.

Og der er da heldigvis også lys forude – i hvert fald i forhold til at komme meget mere udendørs.

Foråret og sommeren lurer nu lige om hjørnet, og det samme gør også muligheden for at sexlege med fjernbetjent sexlegetøj i det offentlige rum. Der af oplagte årsager er ekstra spændende og pirrende.

Her finder du alle genrer af fjernbetjent sexlegetøj, der hitter både ude og hjemme

Og tro nu endelig ikke, at det udelukkende er ham eller hende, der er den vibrator-stimulerende part, der får noget ud af legene det. For ofte er det nemlig lige så spændende og ophidsende at være den, der styrer showet.

Udforsk hinandens seksuelle præferencer
”Fjernbetjent sexlegetøj gør det muligt for jer at udforske hinandens seksuelle præferencer og ikke mindst grænser for, hvor langt I kan gå.”

Det forklarer Sinful.dk, Danmarks førende online sexshop med sexlegetøj, der fører et væld af meget forskellige produkter, der alle styres og kontrolleres via en medfølgende fjernbetjening og/eller fx en app via smartphonen.

Det skjuler, hvad man har gang i på tæppet på stranden – eller hvor man nu ynder at sexlege i det offentlige rum sammen.

Om den ophidsende leg med de fjernbetjente vibratorer skriver online shoppen desuden videre:    

”Lad den ene part have selve legetøjet, og den anden have fjernbetjeningen og se, hvor lang tid der kan gå, før I ikke længere kan holde fingrene fra hinanden i ren kådhed. Vi tør godt love, at et stykke fjernbetjent legetøj kan være med til at give jer en oplevelse, I aldrig vil glemme.'

Nyd den fjernbetjente og vibrerende buttplug med 10 typer af vibrationer

Smyger sig på plads bagtil
Det er et dansk produkt, Sinful shoppen står bag – og som med stor fornøjelse kan benyttes af både ham og hende.

Her han man god mulighed for at skifte imellem at være den både givende og modtagende part – husk dog lige at rengøre produktet inden person-skift.

Om dette stykke sexlegetøj skriver online sexshoppen blandt andet følgende:

”Den bløde plug har en perfekt afrundet form, der smyger sig på plads bagtil og giver en skøn stimulation. Den kurvede base sikrer, at pluggen bliver på sin plads under hele legen og pirrer samtidig dit sensitive mellemkød. Med en indførbar længde på 7 cm og en diameter på 3 cm har pluggen en god størrelse til både begyndere og dig med lidt mere erfaring.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: