Annonce:
Annonce:

Ny afslørende bog: 100 pikke og deres mænd

De kommer i alle former og størrelser

Ingen pikke på forsiden - 100 pikke indeni.
Ingen pikke på forsiden - 100 pikke indeni.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Selv om man er intellektuel og veluddannet og venstreorienteret og hvad har vi, så kan man godt interessere sig for pik.

Endda meget pik.

Pik. Pik. Pik.

Pik.

Information.dk har nemlig en længere artikel om mandens primære kønsorganen, fordi en kvindelig fotograf har udgivet en bog om 100 mænd og deres pikke.

Laura Dodsworths 'Manhood' er bygget op omkring billeder af disse 100 mænd og deres penisser. Hver mand fortæller os sin pik, hvad han synes om den, om bekymringer og glæder.

Annonce:

- Mange flere mænd føler skam eller angst over deres pikstørrelse eller aspekter ved deres seksuelle præstation, end jeg havde troet. Det kom bag på mig, hvor meget den skam og utilstrækkelighedsfølelse har plaget dem i perioder af deres liv, forklarer Dodworth, ifølge information.dk, der illustrerer artiklen med en række fotos fra bogen, som i høj grad viser, hvor forskellige ikke-erigerede penisser kan se ud.

- Selvfølgelig er variationen enorm, og det kan unge mænd, der føler sig usikre, måske finde trøst i. Og ikke kun i forhold til størrelse og form. Hele landskabet med kønshår og testikler varierer enormt. At så mange mænd i dag barberer deres kønshår af, det anede jeg ikke, lyder fra fotografen.

Mændenes fortællinger er både rørende og informative på en måde, så andre mænd kan spejle sig, og kvinder kan få et indblik i, hvor meget manden går op i sin pik. En 58-årig mænd fortæller:

Annonce:

'Jeg har lidt under, at jeg synes, min pik er for lille, i hele mit liv. Lige så længe, jeg kan huske, har jeg skammet mig over det. Det er en følelse, der har præget mit liv, især frem til jeg var midt i 20’erne. Mine teenageår var svære. Jeg så på andre mænd i brusebadet og følte mig dårligt udrustet.

Jeg var bange for, om den var lille til at kunne fungere. Jeg gik i drengeskoler, og debuterede først seksuelt, da jeg var 21. Jeg ville gerne tidligere, men hver gang jeg kom tæt på, tænkte jeg: ’Åh nej, hun vil tænke, at den er for lille’.

Da jeg endelig dyrkede sex var det med en kvinde, jeg følte mig meget tæt på og stolede på, så jeg følte mig afslappet.'

Se fotos fra bogen her

Dodsworth har tidligere lavet en bog om bryster:

Sådan ser 198 naturlige bryster ud

Sandheden om dick pics: Det er bare ærlig kommunikation

Sådan tager du et penis-selfie

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: