Ny datingtrend: Eksen giver dig stjerner på profilen

Tør du få dine ekser til at skrive anmeldelser af dig til din datingprofil..?

Mens det ikke er ualmindeligt, at man får en ven eller en veninde til at skrive sin datingprofil, hører det alligevel til sjældenhederne, at man lader eks'er komme til orde. (Foto: shutterstock.com)
Mens det ikke er ualmindeligt, at man får en ven eller en veninde til at skrive sin datingprofil, hører det alligevel til sjældenhederne, at man lader eks'er komme til orde. (Foto: shutterstock.com)

En af de vigtigste elementer ved en hvilken som helt datingprofil er, at man skiller sig ud fra mængden. Hvis du ikke lige ligner Brad Pitt eller Angelina Jolie, kan du forsvinde igennem maskerne i din potentielle sex- eller livspartners fangstnet.

Så hvordan undgår man det?

Jo, man kan gøre som Jake Chaman, 26-årig amerikaner. Han har fået diverse ekskærester til at komme med korte anmeldelser af ham som kæreste. De anmeldelser har han lagt på tinderprofil.

Og selv om ikke alle tidligere kærester er lige positive, har det givet en hel del repsons.

  - Det er dog ikk,e alle jeg hverken har haft sex med, eller set mere end en gang, Jeg dater mange, men jeg har faktisk en ret høj standard, når det gælder fok jeg gider at bruge min tid på. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex & samliv Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Om de er ægte eller ej, er næsten ligegyldigt. For de er ret sjove:

Faith skriver: 'Jake er fantastisk. Han er super god i et køkken. Er ikke helt klar over, hvorfor jeg skred, han ville dog være mere tiltrækkende med en australsk accent.'

Sarah: 'Du var ung og dum. - du var et røvhul.  Men det ser ud, som om du har ændret dog, og at du har det godt nu.''

Ifølge dailymail.co.uk har Chapman måske skabt en trend:

- Der er masser af mennesker, der har kontaktet mig at for vise, at de nu også får feedback fra deres eks-kærester, lyder det fra webingeniøren, der leder efter en kæreste, som deler hans kristne værdier.

Mens det ikke er ualmindeligt, at man får en ven eller en veninde til at skrive sin datingprofil, hører det alligevel til sjældenhederne, at man lader eks'er komme til orde.

Hvad siger du? Tør du få dine eks'er til at skrive anmeldelser - og tør du publicere dem?

  - Dates handler om at være åben og nysgerrig og det er lettere, hvis vi er i kroppen end i hovedet, mener sexolog, der synes, at kyssedating er en god ide. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Drop kaffen - kys hinanden på 1. date

0 kommentarer
Vis kommentarer