Annonce:
Annonce:

Ny forskning: Sådan ser en flot penis ud

8 karaktertræk og en masse kvinder til at rangere dem – resultatet? Opskriften på en flot penis, sådan som kvinderne foretrækker den.

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvordan skal en penis helst se ud, hvis man spørger en kvinde? Det er et spørgsmål, mænd har stillet sig selv i evigheder - og nu kan forskere endelig kan give dem svaret.

I et nyt studie har forskere fra Schweiz bedt 105 kvinder om at kigge på billeder af mænds penisser og bedømme vigtigheden af 8 forskellige karaktertræk.

Studiet viser, at kvinder først og fremmest kigger på, om penissen overordnet set er pæn. Penishuden og formen på penishovedet betyder også meget, mens længden faktisk først figurer på kvindernes ønskeliste som nummer 6 ud af 8.

Det skriver Videnskab.dk, hvor du kan se hele listen:

Annonce:

- Mænd skal vide, at kvinder i langt højere grad kigger på mandens penis i sin helhed fremfor individuelle træk såsom tykkelsen eller længden, fortæller den schweiziske ph.d.-studerende Norma Katharina Ruppen-Greeff fra University Children’s Hospital Zurich.

Ifølge læge og professor i sexologi ved Aalborg Universitet, Christian Graugaard, bekræfter studiet en vigtig pointe, nemlig, at kvinder anlægger en helhedsvurdering, når de bedømmer en mands penis.

Læs også hos Videnskab.dk: Endelig fastslået: Så lang er en gennemsnitlig penis

Det handler ifølge professoren om hår, pung og hud, og det handler om, hvorvidt kønsorganet virker rent, pænt og velholdt.

- Mange mænd tror fejlagtigt, at penisstørrelsen er altafgørende for potentielle seksualpartnere, men det lader ikke til at være tilfældet. Faktisk kommer længden af kalorius meget langt nede på listen. Kvinderne ser på helheden, og størrelsen er ikke i sig selv interessant. Og så interesserer de sig formentlig først og fremmest for pikkens ejermand, men det har dette studie jo ikke undersøgt, siger Christian Graugaard.

Annonce:

Læs også hos Videnskab.dk: Forskere: 'Englefisse' er ikke farligt

I studiet har forskerne bedt kvinderne om at kigge på billeder af penisser og vurdere vigtigheden af otte træk. Nemlig længde, omkreds, placering og form på urinrørets åbning, form på agernet (penishovedet), udseendet af pungen, huden på penis, kønsbehåring og en helhedsvurdering af penissens generelle udseende.

Kvinderne blev bedt om at give betydningen af de forskellige træk karakterer fra fem til ét, hvor ét var ’slet ikke vigtigt’ og fem var ’meget vigtigt’. Øverst på listen rangerede kvinderne altså det ’overordnede udseende’, mens ’huden på penis’ og ’formen på hovedet’ sneg sig ind på en 2. og 3. plads. Herefter kom pungens udseende, kønsbehåringens udseende, længde på penis, omkreds på penis og til sidst placeringen og formen på urinrørets munding.

Andre artikler hos Videnskab.dk:

Annonce:

Forskere: Fingre afslører længden på penis

Kvinders lyst har skabt mandens store penis

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: