Annonce:
Annonce:

Økologisk skud på sexlegetøjs-stammen

Trædildoer til de design- og økobevidste

TV: Se hvordan kunstneren Iris Trstenjak laver sine dildoer.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kunstneren Iris Trstenjak står bag unik dildo-kollektion udført i træ. Ifølge sexolog Maj Wismann går trædildoerne rigtig godt i spænd med den moderne, danske forbrugers ønsker. 

De senere år er danskerne blevet meget mere opmærksomme på, hvad de putter i kroppen - og det gælder altså ikke kun mad, lyder det fra Wismann. Hun kalder det en naturlig udvikling, at danskerne nu også kan købe dildoer fremstillet i træ.

Annonce:

- Erotisk legetøj som vibratorer og dildoer er efterhånden blevet en ganske almindelig del af mange danskeres hverdag - og efterhånden som det frække udstyr er kommet frem i lyset, er de krav, vi stiller til produkterne, steget, fortæller Maj Wismann. Det er en tydelig tendens, at danskerne kun bliver mere og mere opmærksomme på, at deres sexlegetøj også skal være af god kvalitet. Her ser vi så også en stigning i interessen for økologisk produceret sexlegetøj.

- Det er ikke kun det, vi putter i munden, forbrugerne længere bekymrer sig om, siger Maj Wismann.

Genbrugsdildo i norsk sten

Unik oplevelse uden ftalater
Direktøren hos den erotiske webshop alor.dk, Sasa Kovacevic, kan nikke genkendende til udviklingen, som også er baggrunden for, at webshoppen nu er begyndt at forhandle dildoer fremstillet i træ.

- I samarbejde med kunstneren Iris Trstenjak, der står bag den første kollektion, ønsker vi at give danskerne mulighed for at kunne udforske deres sexliv med frækt og pirrende legetøj, uden at skulle bekymre sig om sikkerheden. De her unikke og bæredygtige produkter passer perfekt ind i den vision, siger Sasa Kovacevic. Træ-dildoerne er fremstillet i hånden - i 100 procent naturlige materialer.

De fåes i mange træsorter. valnød

Annonce:

Hvert stykke legetøj er således helt unikt, samtidigt med at det er fuldstændigt sikkert at bruge. Derudover kan hver eneste model erhverves i otte forskellige træsorter.

- Selv om regeringen nu har fjernet forbuddet mod ftalater, ved vi, at kunderne efterspørger naturlige produkter - og vi kan allerede konstatere, at trædildoerne er kommet for at blive, siger Sasa Kovacevic.

Yderligere oplysninger og guide til de håndlavede træ-dildoer, der ikke er helt billige, idet de koster cirka 900 kroner, her

Det aller mest skræmmede sexlegetøj

Dildo-pushere i chok over ftalat-tilladelse

Niche for kunsthåndværkere
Det kommer ikke bag på sexlegetøjsbloggeren Joan B, at man nu også kan købe dildoer i træ her i Danmark.

 - Der vil også blandt købere af sexlegetøj være et stigende behov for at eje noget unikt og anderledes. Derfor tror jeg, at kunsthåndværkere fremadrettet vil få øjnene op for, at der her er et nyt og spændende marked. Med nye og interessante muligheder og udfordringer - hvis man altså tør.

Annonce:

- Heldigvis er der ikke længere så meget tabu omkring sexlegetøj, så kunstnere, der arbejder i sten, glas, metaller, træ mv., har her mulighed for at komme op med helt egne bud på produkter . og når det lige netop kommer til dildoer i træ, så er der alle muligheder for at kreere anatomisk korrekte dildoer. Hvis man altså blot sætter sig en smule ind i, hvordan vi kvinder er indrettet, siger Joan B.

Fræk auktion: Brugte trusser og pornodildoer

 

 Sundt sexlegetøj sælger

Husmødrenes bedste sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: