Offentlig onaniboks møder modstand

Ombygget telefonboks giver mænd mulighed for en afstressende spiller i arbejdstiden

Ind bag forhænget og så lige lette trykket.
Ind bag forhænget og så lige lette trykket.

GuyFi står der på siden af den let ombyggede telefonboks et sted på Manhattan i New York.

Det indikerer, at her kan trængende mand gå ind bag tæppet og lette trykket i en stresset hverdag.

Folkene på Hot Octopuss, der producerer den prisvindende vibrator til mænd, Pulse, har fundet på marketingsstuntet, som har medført en hel del omtale - og forargelse.

Hot Octopuss' hjemmeside mødes boksen med et par smålumre, 'hvor er kvindeversionen?'- kommentarer samt forarget modstand. Som denne fra en vredladen kvinde:

'Nej det er afskyvækkende. Ikke bare er det nedværdigende, men hvad med kvinder? Jeg kan love, at jeg ikke vil købe noget fra et firma, der tror, at mænd uden selvkontrol har brug for at chikanere kvinder og børn yderligere på gaden ved at bruge en ONANIBOKS: Hvor latterligt er det lige? Jeg vil ikke gå forbi med mine piger og blive nødt til at forklare dem, hvad dette er, eller hvorfor en laset hjemløs stønner og grynter i et forpulet boks'.

Andre mener, at den slags bokse vil sænke antal voldtægter og overgreb på kvinder og børn. Hvilket i sig selv er en fuldstændig forrykt tankegang - som om voldtægtsmænd egentlig bare er liderlige fyre, der trænger til en hurtig spiller...

Stuntet har været så effektivt, at GuyFi er blevet omtalt i comedy-programmet Saturday Night Live.

Og selv om om Hot Otopuss hævder, at 100 mænd brugte boksen første dag, oplyser myndighederne i New York, at offentlig onani stadig er ulovligt i byen.

 

I pressemeddelelsen fra Hot Octopuss, der gerne vil gøre op med tabuer om onani, hævdes det, at 39 procent af alle New York'ere onanerer på jobbet. De onanister tilbydes denne løsning, der vil gøre den til bedre mænd og ansatte:

'Der er ingen tvivl om, at det er stressende for krop oh sjæl at passe et ni til fem job, især i en by der aldrig sover som New York. Det er virkelig vigtigt for mænd at passe sig selv, så de kan forblive sunde og raske og fokusere på deres forehavende. Vi bliver igen og igen fortalt, hvor vigtigt det er at tage nogle pauser fra jobbet. Vi håber, at byens mænd vil nyde at bruge det rum, vi har skabt, på den måde, de nu har lyst. Det er gratis. Det eneste, vi ønsker er, at de takker os, når de bliver forfremmet.'

Tidligere har vores læsere fortalt, hvor meget de onanerer på jobbet:

Se også: Så meget onanerer vi

- Det var bare en gnist, der fik det hele til at eksplodere, og det blev sværere og sværere at gå forbi hinanden på gangen og at koncentrere sig om sit arbejde, fortæller Henriette. (Arkivfoto: www.shutterstock.com) Sex og samliv Knald din kollega - på jobbet

Se også: Pornospilleren og hyggespilleren: 7 måder at onanere

HERUNDER Sexpert-tv classic: Her er den ultimative spiller

Synes du det ville være en god ide med en sådan boks fx på Strøget i København, så stressede mænd kan tage en lille forfriskende og afslappende pausespiller i arbejdstiden?

49 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere