Olie får sexlivet til at glide bedre

Bloggerpar tester massageolier

Lun og velduftende oliemassage af kæresten kan større nærhed og fyre op under hormonerne.

Det mener dansk bloggerpar, der har testet otte erotiske massagelys, som kan gøre vinteren lidt mere hot at komme igennem.

Med god tid og den helt rette soveværelse-stemning kan man opnå erotiske oplevelser, der næsten altid fører til meget mere.

Blogger-par har over en periode på små 10 dage testet erotik-inspirerende massagelys, hvor manden har været den givende part, mens hustruen har ligget under for hans kærlige hånd-behandling.

Læs om deres oplevelser her og her

- For mange er erotiske forspil en by i Rusland, og vi er da heller ikke dem, der altid er lige gode til at finde overskud til den helt store omgang med langt og intenst forspil. Men nu, hvor vi havde sat os for at teste massagelys, så var der jo ingen vej uden om - heldigvis! siger erotibloggeren Joan B, som aldrig har fået så meget lækker og intens massage, som hun her efter nytår har lagt krop til.

Læs deres test af massageolier her og her

En stemning bygges op
- Den helt store fordel ved at benytte et massagelys fremfor fx en mere almindelig massageolie, der også kan benyttes til intimmassage, er, at man hen ad vejen bliver nødt til at holde sig på måtten. Olien skal nemlig helst ikke op, hvor den ikke hører hjemme - og det opbygger altså lige så langsomt men sikkert en stemning, der bare skriger på mere - i hvert fald for vores vedkommende.

En anden stor fordel er også, at man under sådan en velduftende og lækker massagesession kommer rigtig meget tættere på hinanden - og, nej, ikke kun fysisk, helt klart også mentalt. Og er man først kærlig og vildt tændt oppe mellem ørerne, så udmønter det sig også rent fysisk mener erotikbloggeren, som dog ikke mener, at sådan en omgang massage ikke altid bør føre til sex. 

- Som par skal da man da kunne give hinanden en lækker og afslappende massageoplevelse, uden at det nødvendigvis behøves at ende med det helt store. En gang imellem har man måske bare mere brug for at slappe fuldstændig af og komme ned i gear . og ja, det kan selvfølgelig lige så godt være hende som ham, der masserer - lige som man jo også bare kan skiftes. Det kan under alle omstændigheder dog rigtig godt anbefales.

Mange flere lækre og erotik-fremkaldende massagelys kan købes her

- Efter noget tid skete det altså bare - jeg fik en af de her helt fantastiske orgasmer, jeg i så lang havde sukket efter, forklarer Iben, der i dag benytter sin tryllestav til med jævne mellemrum at selvmedicinere sig selv, som hun udtrykker det. Sex & samliv Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer