Onani med cruise control og kørehandsker

Svenske LELO, der mest er kendt for deres udvikling af lækkert sexlegetøj til kvinder og par, har designet en super racer-masturbator til manden

Er du op jagt efter nyt sexudstyr, så læs med her, for denne er noget særligt, for den leveres med kørehandsker:

LELO F1s Developers Kit,

Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med sexlegetøj, der fører en bred variation af masturbatorer til mænd, skriver blandt andet følgende om svenske LELO’s nye flagskib henvendt manden: 

”Din penis vil få en omgang som aldrig før med LELO's unikke og innovative teknikker. F1s vibrerer i både blide og kraftfulde intensiteter fra to motorer. Samtidig tilbyder F1s SenSonic stimulation, der pirrer dig med soniske bølger for en ekstra sanselig dimension.

F1' Developers Kit er i et stilrent og maskulint design. Den hårde skal gemmer på et blødt sleeve af silikone med en pirrende, rillet struktur og et vindue, der lader dig kigge med undervejs. Du får også adgang til verdens første Software Development Kit indenfor onaniprodukter. Det giver dig mulighed for at udvikle din egen app til din F1s'er.”

Er du på udkig efter et ordentligt sammenligningsgrundlag, inden du eventuelt smider en masturbator i den virtuelle kurv, så tjek det store og forkromede udvalg af masturbatorer.