Onanikonkurrence: Hvem kommer først?

Tre fyre i intens kamp for at fremme masturbationssagen

Hvem kommer først?

I sex handler det (alt for) ofte om at komme sidst, mens det i mange slags sport og måske også onani drejer sig om at komme først.

Det sidste har youtube-fænomenet Davey Wavey lavet en lille video om.

Han har samlet en række af sine venner, udstyret dem hver sin Pulse masturbator og sat dem til at onanere fra 0 til 100 eller snarere fra slap til udløsning på tid.

Deltagerne har forskellige strategier for at vinde. For eksempel har Johnny tænkt sig at fantasere om sine medspillere...

Legen hedder ikke Kiks og slutter altså derfor ikke IKKE med, at taberen skal sluge de andres deltages sæd...

Vinderen kommer i mål på 5 minutter og 24 sekunder. Hvilket faktisk svarer til gennemsnitsknaldet globalt set.

Hot Octopuss, der står bag Pulse, oplyser, at man få ti procent i nedslag i prisen, hvis man bruger rabatkoden fra videoen. Og 10 procent af omsætningen bliver doneret til Prostate Cancer Foundation.

Hvilket giver god mening, al den stund, at forskning peger på, at hyppige udløsninger er forbundet med mindre risiko for prostatacancer.

Pulse er et britisk legetøj, udviklet på baggrund af en dansk opfindelse, som bruger særlige vibrationer. Den kan anvendes af impotente. Du kan se Sexperterne teste Pulse her.

Den globale pornopusher pornhub.com oplyser, at den gennemsnitlige bruger er på sitet i 9 minutter 20 sekunder og er forbi ni sider - fra de logger på, til de kommer af.

HERUNDER sexpert-tv med mandlig orgasmeekspert: Disse øvelser gør dig langtidsholdbar:

Sexpert-tv: Øvelserne der gør dig langtidsholdbar

 

15 kommentarer
Vis kommentarer