Onanimaskinen der forbedrer dine sexevner

Fem minutters øvelse hver dag i seks uger - og du bliver 50 procent bedre...

Her kan du se en gennemgang af de forskellige Tenga Flip Hole

Problem: For tidlig sædafgang:

Opgave: Du skal onanere fem minutter hver dag i seks uger med onani-hjælpemidlet Tenga Flip Hole.

Resultat: Klar forbedret holdbarhed.

Så min skat, det er ikke din skyld, det er din mors. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Derfor kommer du for hurtigt

Ja, ifølge ny videnskabelig rapport publiceret i 'Asian Journal of Reproduction,' kan mænd, som lider af præmatur ejakulation med fordel bruge et seksuelt hjælpemiddel under onani, hvis de vil holde længere.

De indre af en Tenga FLip Hole er IKKE kopieret efter en skede.
De indre af en Tenga FLip Hole er IKKE kopieret efter en skede.

De spanske forskere bag studiet fik ni mænd (i alderen 20 til 44) til at bruge den japanske Tenga Flip Hole dagligt i seks uger. De led alle af for tidlig udløsning (hurtige end to minutter). Og resultatet var ganske positivt:

De masturberende mænd kunne holde op til 57 procent længere ved onani efter de seks ugers træning, og op til 79,9 procent længere ved samleje.

Desuden fremgår det af studiet. at mændene kommunikerede bedre med deres partner og øgede sexfrekvensen og den seksuelle tilfredshed, hvilket får forskerne til at konkludere, at onani-træning med en Tenga Flip Hole kan være et effektivt middel i behandling af præmatur ejakulation.

Forskning peger på, at en hypersensitiv penisglas kan være årsag til for hurtig udløsning, så teorien er, at hyppig brug af legetøjet nedsætter penis' følsomhed.

Forskerne gjorde ikke brug af en kontrolgruppe af mænd, som fx skulle onanere med andre produkter eller ved simpelt håndarbejde.

Sex & samliv Holder fire gange længere i sengen

Fire ud af ti kvinder har droppet en kæreste, fordi han led af for tidlig udløsning. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Kvinder dropper manden, der skyder den af for hurtigt

Ikke nok med at han kommer før, han er kommet rigtigt igang, hans kæreste lider også. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Hun lider, når han kommer for hurtigt

 

erotik.dk kan du købe Tenga Flip Hole - fra 599 kroner. Denne uge får du endda 10 procent i rabat, fordi erotik.dk fejrer deres indføring af Mobile Pay: Du kan betale over mobilen.

SEXPERT-TV: Bliv langtidsholdbar i sengen

 

0 kommentarer
Vis kommentarer