Onanirøret, der gør dig til en bedre elsker

Øvelse gør mester...

Et ottekantet onanirør pushes af producenten som mere end bare et unikt og patenteret og ergonomisk korrekt seksuelt hjælpemiddel for både højre- og venstrehåndede:

Du bliver simpelthen en bedre elsker ved at træne med BlewIt.

'Den bedste måde at forbedre de seksuelle præstationer er ved at onanere på måder, der minder om sex.'

Sådan står der på BlewIts crowdfundingside, hvor det nystartede firma forsøger at samle penge til og opmærksomhed om det nye produkt.

Den særlige ottekantede form på røret, der til forveksling ligner højhuset Turning Torso i Malmø, sikrer angiveligt både højre- og venstrehåndede mod tennisarm ved overdreven brug. Indeni sørger flere forskellige slags teksturer samt to stramme ringe for en nydelsesfyldt oplevelse. Og som det også kendes fra andre andre onanirør er BlewIt også forsynet med lufthul, der kan kan åbnes/lukkes, så man kan få et sugende vakuum i røret.

Som også reklamen for BlewIt lægger vægt på, vil grundlæggeren CT Schenk gøre op med fordomme om onani som noget skamfuldt og gedulgt:

Masturbation er ikke noget man skal skamme sig over, og det er heller ikke et tegn på, at der mangler noget i sexlivet med partneren: Onani kan forbedre dit sexliv, dit helbred og dine relationer.

Bliv superelsker med den virtuelle vagina

HERUNDER SEXPERT-TV: Så vild er blowjob-robotten

Herunder kan du se, hvordan BlewIt fungerer