Annonce:
Annonce:

Opråb til dovne kvinder: Så tag dog selv initiativ til sex

 

Sexpert-tv: Her er kvindens signaler
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan viser kvindens sit begær --

Alle elsker at blive begæret, forført og taget.

Det er ikke kun kvinder, som tænder på være objekt for kærestens lyst. Mænd har også behov for at mærke partnerens passion brænde.

Det mener den britiske sexterapeut Tracey Cox, som forklarer, at der er yderligere fordele for kvinden, hvis hun selv tager initiativet til sex engang imellem.

Ved at tage initiativet booster kvinden sin egen sexlyst, ligesom hun påtager sig ansvaret for det fælles sexliv - i stedet for at læne sig tilbage i sengen eller sofaen forvente, at manden kommer ridende på hesten med trukket sværd og klar indsigt i, hvad hun lige i dag har brug for.

Annonce:

Hun skal også huske på, at han kan være blevet lidt håndsky, hvis han føler, at han for mange gange er blevet afvist eller irettesat, når han taget initiativ, som du enten ikke besvaret eller reageret negativt på, fordi det ikke 'lige var den slags optakt, du havde lyst til den dag.'

Mandens seksualitet kan være mere skrøbelig, end mange kvinder - og mænd - tror. Det betyder, at føler han, hun kræver for meget af hans pik og/eller hvis han oplever, at du kastrerer ham ved gentagen kritik af hans evner i og uden for sengen, kan han udvikle præstationsangst - hvilket mindsker hans lyst til at tage teten i sengen.

Men selv om det måske ikke er der, I er nu, er der altså god grund til, at du som kvinde også udvikler dit seksuelle repertoire og tager ansvar for sexlivet.

Cox kommer med en række bud på, hvordan den passive kvinde kan tage initiativet - uden at gøre vold på sig selv og sin 'modtagende' seksualitet.

Kvinder bange for at vise sexinitiativ

T.Y.D.E.L.I.G.E S.I.G.N.A.L.E.R:
Du behøver ikke at opføre dig som en frådende pornomodel, men hvis dine signaler er for tvetydige, uklare eller endda underspillede, kan han risikere at misforstå eller overse dem.

Annonce:

Den sørgelige resultat kan så blive, at I begge to skal gætte på, hvilke kærtegn der er udtryk for ømhed og hvilke der er seksuelle.

Det kan i teorien løses ved, at I taler om det og fx aftaler, hvilke specifikke måder man kan signalere sex.

# Helt små ting kan gøre det: Et kys, hvor tungen driller med, kan være et underspillet og alligevel tydeligt tegn, som er nem at spille videre på og med.

# Måske er det oftest ham, der kærtegner dig som optakt til videre erotiske udfoldelser - lær lidt af det, og gå selv på opdagelse på hans krop og hans erogene zoner.

# Du kan gøre det helt simpelt: Sig 'nu kunne jeg godt tænkte mig, at du kærtegner hele min krop og bagefter knepper min hjerne ud.' Eller send det på en sms.

'Jeg kaster mig over ham efter badet'

Kvinde - kom nu ind i sexlegen

Sådan tager vi initiativ til sex

HERUNDER sexpert-tv fra arkivet: Sådan skal du vise sit begær --

Sexpert-tv: Sådan skal du vise dit begær

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: