Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Oralsex - uden at røre

Med en slikkelap kan I dyrke sikker oralsex

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sikker sex bør vi alle dyrke.

Derfor kommer kondomet i mange tilfælde på banen. Ligesom den kvindelige pendant, slikkelappen, lige så langsomt også kun kommer mere og mere i spil.

Landets førende online sexshop ud i salget af kondomer, Sinful.dk, fører helt naturligt også et udvalg af slikkelapper – og skriver blandt andet følgende om produktet, der også kan benyttes analt:

”En slikkelap er et stykke materiale, ofte latex, der placeres på den del af kroppen, som man gerne vil bruge tungen på. Det forhindrer munden og tungen i at komme i direkte kontakt med den anden parts krop. På den måde undgår man at indtage uønskede affaldsstoffer eller overføre sygdomme fra ham eller hende, som man er sammen med.

Hvis det er en penis, der skal have en fræk omgang med munden, så kan du også bruge et kondom - det bestemmer du helt selv. Men hvis det derimod er en vagina eller en anden kropsdel som skal tilfredsstilles, så er en slikkelap det rette valg. Den er for eksempel også velegnet til rimming, som er at bruge tungen på anus.”

Ultra tynde og smagsneutrale
Jamen, hvad så med hendes oplevelse, når jeg giver hende oralsex? Bliver den ikke mærkbart forringet? Nej, umiddelbart ikke. For nøjagtig som når hun bruger mund på ham, der benytter kondom, så fås slikkelapperne i ultra tynde udgaver.

Som fx følgende smagsneutrale produkt, ligeledes fundet på Sinful.dk:

”Beffy Oral Dams slikkelapper er et engangs latexark, som lægges over det område man ønsker at slikke, og er dermed både beskyttende og hygiejnisk. Kan således også benyttes til oralsex under menstruation, sygdom eller til rimming. Slikkelapperne er meget tynde og den orale kontakt vil derfor stadig være meget følsom, intim og stimulerende.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: