Orgasme - uden at få fedtede fingre

Sexblogger har testet håndfri sexlegetøj

Joan har testet disse fire dimser.
Joan har testet disse fire dimser.

Med den håndfri håndfri vibrator kan du lade både finger og fantasien vandre.

Sexlegetøjsekspert JoanB har testet håndfri sexlegetøjsprodukter henvendt kvinder, der ønsker fantasierne og hænderne fri til andet. Produkterne er også gode til kvinden, der fx døjer med gigt- og ledsmerter eller på anden vis ikke kan benytte hænderne på sig selv. 

- Bruger man et håndfri sexlegetøjsprodukt, så er det meget nemmere fantasere om fx fremmede personer. At man med hænderne ikke hele tiden skal rette på vibratoren og holde den på rette plads gør, at fantasien om sex med en fremmed bliver tanden mere virkelig, mener erotik- og sexlegetøjs-bloggeren.

Hun glad for at kunne konstatere, at der hele tiden kommer flere og flere håndfri sexlegetøjsprodukter på markedet.

- I forbindelse med min test af fire meget forskellige produkter i kategorien, valgte jeg i første omgang at bruge legetøjet med hænderne fri. Hvorpå jeg efterfølgende testede alle fire med bundne hænder. For at få den bedst mulige og mest sanselige oplevelse af, om legetøjet nu også var så håndfri, som producenten lovede.

- Det var også med tanke på de kvinder, der ikke er i stand til at bruge hænderne på sig selv, også kan få stor glæde og fornøjelse af et håndfrit produkt. Hvis legetøjet altså vel og mære fungerer efter hensigten.'

Læs JoanB’s test af håndfri sexlegetøjsprodukter på joan.dk her.

Selvsiddende vibrator-æg med tyk hale
Om testvinderen Dua fra Je Joue, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, fortæller JoanB på sin blog blandt andet:

'Dua er en vagina- og klitorisvibrator i en, og mest af alt minder den om et æg med en tyk hale som stikker ud og lægger sig oven på klitoris. Og lige præcis denne æggeform er hele humlen ved funktionen af Dua. Selve æg-delen kan godt virke ret stor, og der skal også slappes af ved indføring. Husk derfor godt med vandbasseret glidecreme.

Men lige præcis fordi ægget er stort gør det også, at det ikke falder ud, samt at halen bliver holdt på plads på klitoris. Dejligt at kunne bevæge sig rundt i dynerne uden at noget falder ud eller hele tiden skal rettes på plads. Jeg kunne endda rejse mig og gå rundt, uden at Dua flyttede på sig.'

Læs JoanB’s test af håndfri sexlegetøjsprodukter på joan.dk her.

- For at ramme så bredt som muligt inden for kategorien valgte jeg at teste to håndfri produkter, man kan benytte både med og uden tøj på – og disse blev naturligvis testet både med og uden bukser på. De øvrige to, som med testvinderen Dua, er derimod begge til indføring.

- Det ene af produkterne er desuden helt uden vibrationer, men hvor man ved at bevæge underlivet og spænde og slappe af i bækkenbunden opnår stimulation med sexlegetøjet, fortsætter erotik- og sexlegetøjs-bloggeren JoanB.

(Polfoto) Plus Ekspertens råd: Her er det frækkeste sexlegetøj

Sex & samliv Potent vækst i salg af sexlegetøj

Sex & samliv Her er Danmarks billigste sexshop

7 kommentarer
Vis kommentarer