Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Overgå Jokeren med detaljeret penis-klon

Jokeren (Jesper Dahl) har som bekendt malet og udstillet 100 malerier af egen penis. Du kan gøre det mere realistisk selv ved helt at silikone-klone dit eget erigerede lem

Følg Sex & Samliv

Kunst er kunst, og det kan man så synes om, hvad man vil. Dette gælder i høj grad også Jokerens ”stunt” med at male intet mindre end 100 billeder af egen erigerede penis – og så efterfølgende udstille resultaterne af anstrengelserne.

Ligesom vi alle nu har mulighed for at købe os til et eller flere af værkerne – hvis vi altså lyster samt ikke mindst har råd.

Du kan også portrættere dit eget køn. Men hvorfor dog ikke tage skridtet fuldt ud og klone det i stedet. Så er der også den bedste garanti for, at resultatet bliver så nøjagtigt og detaljeret som næsten overhovedet muligt.

Her får du kittet til at klone din egen penis

Kærlig og fræk overraskelse til din partner
”Clone a Willy er en sjov, gør-det-selv-pakke, der giver dig mulighed for at lave en virkelig naturlig og detaljeret penis, der ligner din egen til perfektion. Klonen bliver lavet i kropsvenlige materialer, der er helt sikre at bruge på intime områder. Den færdige klon er tilmed perfekt at bruge som en fræk overraskelse til din partner.”

Sådan skriver online sexshoppen Sinful.dk, der fører flere udgaver af Clone a Willy konceptet

Klonen, der kan benyttes til lidt af hvert frækt, kan både blive med og uden klunker. Ligesom man kan silikone-klone sit lem i et materiale, der får den færdige dildo til at lyse i mørke.

En vibrator-udgave findes naturligvis også. Et valg, der i høj grad vil glæde hende derhjemme. Her får hun nemlig fingre i et stykke sexlegetøj, en nøjagtig kopi af dit lem, der ikke kun mærkes som dig, men som også evner at vibrator-stimulere hende. 

Hun kloner din, du kloner hendes
”Dildovibratoren er uden phtalater og lavet i latex silikone, der er nemt at holde rent og som føles behageligt mod huden. Om du vælger at bruge den medfølgende vibrator fra kittet, eller du vil bruge din egen foretrukne vibrator er helt op til dig.”

Det fortæller Sinful onlineshoppen om denne specielle variant – og skulle der være interesse for det, som der jo nok er, så kan man søæreme også erhverve sig et Clone a pussy sæt. Der ligeledes, både solo og sammen, kan benyttes til lidt af hvert frækt, når lysten nu engang kommer over en.

Sidst men ikke mindst, er det både fedt, frækt og underholdende at hjælpe hinanden med selve fremstillingsprocessen. Hun hjælper dig til at komme i mål med penis-klonen, og du hjælper hende med pussy-klonen. 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind