Annonce:
Annonce:

På slaveskolen bliver pigerne lykkelige

På slaveskolen i sin villa oplærer 'Doktoren' moderne danske kvinder til at blive lydige slavetøser

- Der er meget få og enkle kriterier, der afgør, om jeg modtager kvinder til oplæring. De skal være henvist som sagt, de skal have et vist uddannelsesniveau og vis vilje og karakterstyrke. Alder er underordnet, men jeg oplever dem fra 21 år og op til slutningen af 40’erne. I dag typisk yngre kvinder, forklarer 'Doktoren'. (Arkvifoto: colourbox.com)
- Der er meget få og enkle kriterier, der afgør, om jeg modtager kvinder til oplæring. De skal være henvist som sagt, de skal have et vist uddannelsesniveau og vis vilje og karakterstyrke. Alder er underordnet, men jeg oplever dem fra 21 år og op til slutningen af 40’erne. I dag typisk yngre kvinder, forklarer 'Doktoren'. (Arkvifoto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

I s/m-trilogien ’Fifty Shades’ oplæres unge Anastasia i BDSM-livets glæder. Det er åbenbart noget, der tiltaler mange kvinder, for bøgerne har solgt langt over 50 millioner på verdensplan - og ligger stadig på bestsellerlisten i Danmark her et halvt år efter udgivelsen.

Men hvordan går man som kvinde fra litteraturens sikre favn til virkelighdens mere truende univers?

Man tager selvfølgelig på slaveskole.

Læs:

Jeg vil være slavetøs 24/7

Vi har besøgt en Master i hans villa udenfor Købehavn. Huset dammer også rammen om hans slaveskole. Den høje mand er i 50’erne og kalder sig Doktoren:

Han har ventelister, der går flere måneder frem og altid mindst to kvinder i lære i huset.

Doktoren ligner ikke umiddelbart en ondskabsfuld sado-master. Han viser mig rundt i det sirligt indrettede hus, og da vi står midt i stuen, åbner han pludselig et højt skab.

Læs:

Unge kvinder fanget i S/M

Annonce:

Indeni skabet står der en smuk ung kvinde, helt og aldeles nøgen. Hun er i midten af 20’erne og har hænderne låst fast i et par manchetter, der er sidder fast til et halsbånd.

Doktoren tager en nøgle frem, låser hendes hænder fri og siger, at hun skal gå ud og lave kaffe til os. Så sætter vi os i sofaarrangementet.

S/M er terapi

- Jeg ville gerne vise dig hende, så du forstår lidt af, hvad det er jeg arbejder med her. De piger, der kommer her hos mig er ikke usikre piger med lavt selvværd, som fordomme altid dikterer.

- Jeg har arbejdet med dominans i snart 30 år, og jeg har ingen interesse i at dominere kvinder, der allerede undertrykker sig selv. Det er også derfor, jeg kun modtager piger, der er blevet henvist af andre, som jeg kender og har tillid til.

- Der er meget få og enkle kriterier, der afgør, om jeg modtager kvinder til oplæring. De skal være henvist som sagt, de skal have et vist uddannelsesniveau og vis vilje og karakterstyrke. Alder er underordnet, men jeg oplever dem fra 21 år og op til slutningen af 40’erne. I dag typisk yngre kvinder.

37-årige Søren: Jeg er sexslave

Annonce:

Den unge, nøgne pige, kommer ind med en bakke med kaffe og varm mælk og sætter sig på hug ved sofabordet, mens hun serverer kaffe for os. Hun har ingen mærker på kroppen.

- Det her er Tøs1. Tøs2 er nede i kælderen. Hende får du at se senere. Men som sagt hvis jeg får en henvisning fra andre Mestre, eller par, der siger god for en pige, så kommer de til en samtale. Her bliver det etableret, hvem de er og hvor meget karakterstyrke de har. En tøs skal jo ikke kun kunne adlyde, hun skal kunne konversere og være en spændende partner for sin Herre. Og så skal hun lære at læse sin Herres ønsker, inden han formulerer dem selv, og det er langt fra alle, der har det potentiale. Det er kun ca. hver tredje kvinde, der går videre.

Læs:

Kinky sex gør dig lykkelig

Annonce:

Modefænomen
Da Tøs1 er færdig med at skænke kaffe, bliver hun siddende på knæ ved siden af Doktoren på gulvet og afventer. Doktoren rækker hånden ud og lader fingrene glide ned gennem hendes lange lyse hår. Han fortæller at han har været aktiv indenfor dominans i ca. 30 år og oplevet en stor udvikling i hvilken kvindetyper, der ønsker at blive domineret, og hvilken type han selv synes det var interessant at dominere.

TV: Frække pisk for begyndere

- Da jeg begyndte at eksperimentere med dominans i 80’erne, var s/m lidt af et modefænomen i visse miljøer. Jeg interesserede mig ikke så meget for de kvinder, der kastede sig på knæ eller gik i byen i lædertøj og nitte halsbånd. Jeg har altid været mere interesseret i de ting, der foregår indvendigt. De bånd, der er mentale. En af de tydeligste tegn på, at en slavepige er, hvor hun skal være i sin udvikling, er, når det ikke er nødvendigt at binde hende eller straffe hende længere.

Hvorfor kommer kvinderne til dig?

- Tidligere var det kvinder, der søgte sig selv eller eksperimenterede, men i dag er de fleste af de kvinder, der kommer til mig, ret afklarede om, hvem de er og hvad de vil.

Så frække er de perverse blogs

Annonce:

Nogle af dem har brug for at prøve at være den passive 100 procent, inden de går videre i livet. Nogle siger selv, at de har brug for at komme i kontakt med deres kvindelige side, og nogle få ønsker virkelig at være en fuldtids slavepige for deres fremtidige Herre.

- Jeg tror, de fleste kvinder i dag er opdraget med en masse krav til dem om at være både uafhængige og karriereorienterede, følsomme, gode mødre, koner osv. Det giver en masse indre konflikter, som det er svære at håndtere.

Kvinde: Sådan blev jeg masochist

- Men jeg oplever, at det hele bliver nemmere at overskue for dem, når de først har været ude i en ekstrem slavetilstand, som det her jo er. De bliver mere rolige, afklarede og i sidste ende, hvad enten de lever deres liv som tøs eller ej, så tror jeg, at de bliver lykkeligere.

Den unge pige på gulvet smil er blevet bredere, og hun ser bestemt hverken undertrykt, pint eller plaget ud, selvom hun sidder på knæ nøgen på gulvet mens en vidt fremmed mand kigger på hende. Tværtimod virker hun afklaret og rolig. Nærmest værdig.

Spring ud som pervers

Annonce:

Den blonde pige tager pisken og går over til den rødhårede pige. Doktoren rækker fem fingre i vejret. Slagene svirper ned over bagdelen på den unge pige, der udstøder små skrig for hvert slag.

Jeg er lidt rystet, men da de fem slag er faldet, nikker han og vi går op igen, mens de blonde pige lægger pisken på plads og lukker efter os. Tilbage i stuen venter vi til den blonde pige kommer og hælder mere kaffe op.

- Det var tøs2. Hun har kun været her nogle dage, så hun er stadig under grundig oplæring. Hun er meget viljestærk og har en masse modstand, så hun er en udfordring. Men snart lærer hun, at det kun er hende selv, hun kæmper imod.

Perversioner reddede mit forhold

Doktoren sipper kaffe, og jeg er nødt til at spørge ham, om han går i seng med nogen af pigerne. Han smiler.

- Det spørger folk sjovt nok altid om, men det er faktisk meget sjældent. Der er typisk seksuelle virkemidler i opdragelsen, som en slags belønning og intim stimuli, men så er det typisk de andre piger, der udfører det på min kommando.

Annonce:

- Jeg gør ikke det her for at få sex, men når jeg sjældent har lyst til det, er det en separat aftale, jeg laver med pigen. Men så er det tit sværere at styre forløbet, så sædvanligvis er der ingen sex. Jeg dyrker det for opdragelsen og oplevelsen, når kvinden går fra at kæmpe imod til at give helt efter.

- Når jeg har min afsluttende samtale med en pige, og jeg kan mærke, at hun er fuldstændigt i harmoni med sig selv, så er det der, jeg oplever min personlige tilfredsstillelse, siger Doktoren.

Senere i dag kan du læse om, hvordan Doktoren oplærer sine slaver, samt et interview med en af hans slaver,

Vær pervers for en dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: