Pas på! 9. januar er dagen hvor flest er utro

De fleste er utro, fordi de søger en større frihed, lyder det fra datingsiden

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vi kender alle myten om, at mange er utro under den årlige julefrokost, men ifølge en engelsk undersøgelse, er der størst sandsynlighed for, at din partner er dig utro netop i dag - nemlig 9. januar.

Undersøgelsen er foretaget af datingsiden Gleeden, der afslører, at der tale om den anden mandag i januar, som i år altså er 9. januar, hvor flest personer får lyst til at score andre personer end deres partner. Det skriver den engelske avis Mirror.

Ifølge dating-siden viser data også, at utroskaben med stor sandsynlighed vil fortsætte resten af måneden.

Et menneskeligt behov
Gleeden har spurgt deres brugere, hvorfor det netop er januar måned, hvor mange er deres partner utro. Her svarer 52 %, at julens mange fester har inspireret dem til at søge en større frihed, mens 26 % ønsker noget nyt i deres liv. Yderligere 19 % er deres partner utro, fordi de gerne vil have nye erfaringer.

Solene Paillet, der er kommunikationschef ved Gleeden, fortælller til Mirror, at man ved datingsiden ofte oplever en stor stigning af brugere i starten af året.

- Ved at registrere sig på Gleeden eller at bruge mere tid på sociale medier søger brugere en vej til at få lidt spænding ind i deres hverdag, siger Solene Paillet og fortsætter:

- Dette er legitimt menneskeligt behov: At have det sjovt og at tænke på sig selv.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere