Pengeslave sagsøger sin grådige domina

Mere end tre millioner kroner og et hus har dominaen Goddess Jude angiveligt tvunget ud af sin ældre slave

Goddess Jude er dyr i drift. (Foto: http://goddessjude.com)
Goddess Jude er dyr i drift. (Foto: http://goddessjude.com)

Vi er alle slaver af penge: Banken ejer dit hus, arbejdsgiveren din tid, og staten resten.

Men kan også blive erotisk opstemt af at blive udnyttet finansielt.

Det er, hvad en 68-årig mand fra Florida har erfaret. På den hårde måde.

Alex Abrams har gennem fire år været dominaen Goddess Judes pengeslave.

Nu lægger han sag an mod sin tidligere herskerinde. Han anklager hende for at have drænet hans konti for mere end 500.000 dollars samt at have overtaget hans hus til en værdi af 100.000 dollars.

Goddess Jude, der specialiserer sig i pisk, smæk, bondage, brystvortetortur og pik-og-nosse-tortur, var ifølge sagsanlægget klar over, at Alex Abrams er dement, og at han har både angst og ADHD.

Hun var nemlig selv med Abrams til møde med hans psykoterapeut og neuropsykolog.

Og alligevel fortsatte hun at med at kræve, at Abrams skulle overføre penge til hende.

De to mødtes for fire år siden, efter Abrams var blevet skilt fra sin kone, som han havde været gift med i 32 år. Det var her, at herskerinden fortalte den ældre herre, at det er en stor ære at blive hendes pengeslave.

Så dominaen fik adgang til Abrams konti og ydede seksuelle tjenester. Og hun truede med straf, hvis han ikke fulgte hendes økonomiske krav.

Grundig planlægning gør den dominerende mand/kvinde i stand til at improvisere, når sexlegen ikke helt følger fantasien eller planen. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Sådan undgår du at blive en fiasko-sadist

Nu vil Abrams have sine penge tilbage og anklager sin tidligere domina for blandt andet tyveri samt misbrug og udnyttelse af en ældre person, som lider under alderdommens svøbe.

Goddess Judes advokat Lawrence Walters hævder overfor xbiz.com, at parret frivilligt udvekslede gaver i løbet af den langvarige forhold.

- Retssystemet burde ikke blive brugt som hævnværktøj af ekskærester. Vores klient kendte ikke til den påståede demens og han blev aldrig erklæret for mentalt inhabil.

Læs om Goddess Judes pengeslavetilbud her

Den danske webcampige Cali har tidligere fortalt ekstrabladet.dk, at hun også har pengeslaver blandt sine kunder.

Sex & samliv Jysk sexarbejder: Kunderne vil straffes med brændenælder

Når heteroseksuelle mænd søger mandesex, er der ikke så meget pis, kun pik. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Mød Rasteplads-slaven og Homo-doggeren

- Mænd har ofte nogle meget specifikke lyster med hensyn til dominans. De er ofte også vilde med ret hård dominans, i modsætning til mange kvinder, hvor et sæt håndjern og en flogger er nok at lege med igennem et helt liv, forklarer Dorte Holbek. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Her kan du få opfyldt din mest beskidte fantasi

24 kommentarer
Vis kommentarer