Annonce:
Annonce:

Peter pumper sig til erektion

Præstations-angste Peter tester penispumper 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

38-årige Peter er en af mange danske mænd, der har problemer med at opnå rejsning.

Man kan tage piller og eller gå i terapi. Men Peter har prøvet en helt tredje metode:

Peter, der døjer med præstationsangst, har nu testet tre typer af penispumper, der har givet ham modet og troen på et aktivt sexliv tilbage.

Penispumpen omgår det mentale aspekt ved ikke at kunne præstere, når man nu engang skal.

Under overskriften 'Peter pumper liv' fortæller han til erotikbloggeren JoanB om sine oplevelser og succeser med tre typer af penispumper, hvor vand-pumpen, der over tid endda skulle kunne give brugeren et lidt længere lem, er favoritten.

Læs mere om Peters test på joanb.dk.

Få styr på din rejsning

Få styr på din rejsning

Magisk opblomstring
På baggrund af Peters test har Joan fået sin egen mand til at bruge afprøve pumper, selv om han umiddelbart ikke har problemer med potensen:

Annonce:

- For en god pumpe kan helt klart også benyttes som kickstarter, hvis man måske ikke lige er i humør, forklarer bloggeren JoanB, hvis mand til at begynde med ikke var specielt meget for at deltage i testen.

Læs om Mandens oplevelser med magiske penis-opblomstringer her:

- Jeg tro,r at rigtig mange mænd kunne have gavn af en pumpe, men mange holder sig desværre langt væk dette stykke sexlegetøj, fordi produktet netop indikerer, at man har svært ved at præstere . og det er for en del mænd, forståeligt nok, en smule pinligt. Specielt hvis man nu er single og er på sexdate eller lignende - og så sidder man der med sin pumpe. På den anden side så kan hjælpemidlet altså gøre tricket for rigtig mange, der bare ikke kan, når de ellers rigtig gerne vil.

Godt kys vigtigere end stor diller

Annonce:

Peter Ikke helt i mål – endnu!
- Peter er en af de mænd, der intet fejler fysisk, men til gengæld døjer med en heftig gang præstationsangst, der kun er blevet værre og værre. Men her oplever han altså, at han altså stadig kan, når han benytter en pumpe, og det i sig selv har været en positiv oplevelse for ham. Så forhåbentlig er Peter så småt ved at bryde den onde cirkel, siger JoanB.

Peter fortæller her om årsagen til, at han i snart rigtig lang tid har afholdt sig fra sex: Det skyldes en heftig præstationsangst, han blev ramt af i forbindelse med seksuel afholdenhed, der blev afsluttet med en fræk date.

Tør du være sextester?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: