Annonce:
Annonce:

Pigernes frækkeste engangsknald

Et one night stand kan være såre simpelt, forførende frigjort og knaldkinky

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Selvom man ikke kender hinanden og er på bar bund med hensyn til, hvilke knapper der skal trykkes på, er der meget godt og frækt at sige om one night stands.

Et engangsknald kan være flere ting. Måske har I mødt hinanden på en bar, klikket intensivt over en drink, hoppet ind i en taxa, for derefter at give fuld gas i sengen. Eller måske har I skrevet sammen på et datingsite og aftalt et kinky sexmøde med indlagt drejebog. Fælles er, at I har sex første gang, I mødes, og at der umiddelbart omgang ikke indgår forventninger om mere.

Læs: Bollevenner giver bedre sex

Annonce:

Fantastisk sex
- Det kan være en fantastisk oplevelse af have et one night stand, møde et andet menneske og kaste sig ud i en lækker oplevelse, dele en nat sammen og så sige farvel, siger sexolog og parterapeut Katrine Berling. Ofte når vi har sex med en person, vi ikke kender, kan vi være helt frie på en ny måde, netop fordi vi ikke er følelsesmæssigt forbundet med vedkommende.

Læs: Lækker krop udløser fræk aftale

De rigtige grunde
For at et one night stand skal være godt, er det vigtigt, at vi gør det af de rigtige grunde, mener Berling:

- Der skal helst ikke være en skjult dagsorden, som fx at bytte sex for kærlighed eller at gøre noget, vi egentlig ikke har lyst til, håber på noget andet end det det er. For har vi et andet ønske end det umiddelbare engangsknald, kan man efterfølgende sidde tilbage med en tom følelse eller skuffelse.

- Så man skal kun have engangsknald, hvis man kan stå inde for det 100 procent og accepterer, at det er det, hvad det er: Et hurtigt møde i kærlighed, liderlighed, og sex med et andet menneske. Så smid alle forventninger væk, elsk fra hjertet, vær fri og nyd det. Og, nåja, brug altid kondom.

Læs: Tilfældig sex ikke farligt


PIGERNES FRÆKKESTE ENGANGSKNALD

Annonce:

Læs: Mændenes frækkeste one night stands

Anita: Fræk politimand
I 2000 var jeg single og datede meget på nettet. Jeg fik kontakt med en strømer. Vi chattet helt vildt sammen. Han var total lækker, så jeg lavet et set-up, hvor han skulle agere ’listetyv’. Jeg iførte mig det pikante undertøj og bind for øjnene og gik i seng. Da jeg fornemmede, han var kommet ind i huset, stivnede jeg. ;it hjerte sad helt oppe i halsen. Jeg havde på foto kun set hans krop og ikke hans ansigt. Han nærmere sig sengen og tog mig om hoften, løftede min underkrop op og kneppede mig helt vildt. Bagefter tog han bindet af, og jeg så ham for første gang. Vi drak noget kaffe, og han tog af sted igen. Har aldrig hørt fra ham siden.

Læs: Frække rollespil

Annonce:

Liselotte: På kollegiet
Det var med en fyr, som var noget yngre end mig, og som boede på samme kollegium som jeg. Han var bare røvlækker, lignede en model og en supersød fyr. Men jeg havde egentlig ikke tænkt på ham som en, jeg kunne dyrke sex med, fordi han var yngre, havde kæreste, og udseendemæssigt bare var ’out of my league’ - indtil han bagte kraftigt på mig til en koncert, vi var til sammen med en flok venner.

Vi endte hjemme hos mig og havde fed sex - han var sød og indfølende, og vidste, hvad han havde med at gøre, så det var bare rigtigt godt! Og det var ikke spor akavet bagefter. Jeg var ikke spor forelsket i ham, for han var måske nok flottere end mig, men ikke helt på niveau med mig intellektuelt. Dejlig fyr, dejlig sex - og det var så det.

Mariann: Våde lege
En af de bedste var helt klart med en fyr, der var syv år ældre end jeg. Det foregik i mit hjem, hvilket gjorde mig tryg, i sengen og i badet, og sexseancen tog fire-fem timer. Vi havde mødt hinanden på nettet. Vi tændte begge på urinsex, og det var 'temaet' for vores engangsknald.

Annonce:

Den følelse af rus i kroppen, dét at vi ikke brugte mange ord, men at blikkene talte for os. Det at vores kroppe gik i harmoni, vores lege udviklede sig til det euforiske og helt fantastiske. Orgasmerne gav mig et kick. Han kom fire gange på de timer, vi legede, og alt det, vi foretog os, gik op i en højere enhed, trods det at vi stort set ikke kendte hinanden.

Det er første gang i mit liv, at jeg virkelig oplevede sexkemi med et andet menneske. Og vi var ikke i forhold. Ingen af mine tre faste kærester gennem mit liv har formået at ramme noget så dybt og euforisk - hverken før eller siden.

Læs: Perversioner i dameblad

Karin: Hooked på anal
Det bedste var med en fyr, jeg ikke engang kan huske, hvad hedder. En studerende i Roskilde, og det var på hans lille kollegieværelse for ti år siden. Og det er den bedste one night, fordi det var der jeg første gang prøvede - og blev hooked på - analsex. Åh ja, det var en sjov dag.

Læs: Danske kvinder vilde med analsex

Annonce:

Tina: På et hotel
Mit bedste one night var med en fyr på 37 år som jeg havde skrevet med via et sexdatingsite. Vi havde aftalt at mødes på et hotel, og jeg skulle gå ind på værelset, lægge mig nøgen og være iført høje stiletter og blindfold - og ellers bare vente på, han kom ind.

Han kyssede mig, varmede mig i den grad op, og hold da op, det var pirrede ikke at kunne se ham, men kun mærke, føle og dufte ham. Jeg fik først lov at tage bindet af, da han gav lov til det, og han var dejlig, da jeg endelig måtte nyde synet af ham. Vi bollede total meget, og jeg var godt brugt og øm efter den tur. Vi forlod hotellet sammen og kyssede farvel og tror bestemt, at man sagtens kunne se, hvad vi havde lavet. Normalt er jeg ikke til one night stands, for jeg synes, det virker for koldt og ligegyldigt, men det her var en oplevelse ud over det sædvanlige.

Annonce:

Louise: Knaldet sønder og sammen
Min bedste sexoplevelse er også det bedste one night stand. Det var sommeren 2002. Jeg havde været i byen hele natten og syntes, det var på tide at komme hjem. Så min veninde og jeg besluttede at dele en taxa. Vi mødte en, vi kendte fra gymnasiet, og han spurgte, om han måtte køre med. Det sagde vi ja til. Jeg stod af, da vi kom til en vej tæt på mig.

Lige inden taxaen satte i gang, hoppede fyren ud også. Jeg var ret fuld, så jeg spurgte, hvor han dog skulle hen, eftersom han ikke boede i nærheden. Han sagde, at han bare ville sove hos sin fætter. Men da taxaen så var kørt, sagde han at han da skulle med mig hjem. Så vi endte hurtigt hjemme hos mig.

Jeg husker ikke hele forløbet, men jeg blev godt nok knaldet sønder og sammen den nat. Det var ret sjovt mandagen efter, da vi mødtes på gangen på gymnasiet. Ingen vidste noget, men vi kunne gå og sende frække blikke til hinanden.

Den oplevelse står som den bedste, fordi det kom meget spontant.

Ea: I bilen
Det var en morgen efter en fest. Vi var på vej hjem, og så blev det til, at jeg havde sex med en fyr i min bil. Vi havde gået hele aftenen og havde flirtet, og det endte ud et knald.

Læs: Mændenes bedste engangsknald

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: