Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Pocket Pussy: sextræning når det er sjovest

Du kan holde længere, når de har trænet

Fleshlight Flight Pilot masturbator.
Fleshlight Flight Pilot masturbator.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

De fleste af os ønsker at præstere godt i sengen. Særligt mænd føler sommetider et ekstra pres, når det kommer til varigheden af seancen.

Mænd når som regel klimaks før kvinder, hvilket i en mand/kvinde konstellation kan være problematisk.

Det kan resultere i, at du ikke føler, du har tilfredsstillet din partner tilstrækkeligt. Som i nogle tilfælde også er sandt. Men hvordan træner du så dig selv til at holde længere i sengen?

Det skal vi svare dig på! Det første skridt på vejen til at holde længere i sengen er en pocket pussy. Det er den sjoveste form for sextræning, der findes. Ikke nok med at din stamina bliver forbedret, så får du også en utrolig dejlig og stimulerende masturbation ud af det.

Hvis du aldrig har prøvet en pocket pussy, kan du godt glæde dig til at komme i gang. De er designet til at simulere ægte vaginaer, hvilket gør din onanisession endnu mere realistisk. Det gør det lettere for dig at træne op til den virkelige varer.

Find en bred variation af forskellige pocket pussies her.

Hvordan finder jeg den bedste pocket pussy?
Det kan være svært at finde den helt rigtige pocket pussy med de mange forskellige modeller, der findes. Hvis du gerne vil være sikker på at få fingrene i en af de bedste udgaver, der findes, er det altid en fordel at se på, hvilke der er mest populære blandt andre kunder.

En af de mest populære modeller hos Skandinaviens største sexshop Sinful er Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator. Med sit diskrete og enkle hylster og realistiske og bløde sleeve, får du en pocket pussy, der kan give dig mange fantastiske stunder. Med det lækre design og den rimelige pris er der ingen grund til ikke at få fat i denne hurtigst muligt.

 

Sinfuls kunde Mr. A giver produktet 5 stjerner og skriver:

“Jeg bruger den når min kone ikke er hjemme, og selvom det ikke er det samme som med hende, så er den langt bedre end hånden, alle mænd burde have sådan en. 10/10 stjerner!!!”

En anden topspiller fra Sinfuls webshop er Fleshlight Flight Pilot masturbator. Med sit slanke og rejsevenlige design, kan du have din nye bedste ven med overalt. Du kan derfor altid tage din træning med dig, hvor end du er i verden. Den vil uden tvivl tage dine orgasmer til et nyt niveau og gøre dig til en stjerne i sengen.

Sinful kunden F98 giver produktet 5 stjerner og skriver:

“Vanvittigt godt gode produkt til en overkommelig pris, nem at bruge, nem at rengøre også er der næsten mere orgasme garanti end ved rigtigt samleje”

Ud fra den omtale de to produkter hver især får, er der altså ingen tvivl om, at du er garanteret et køb, som kan ændre dine seksuelle oplevelser og tage dem til nye højder. Hvad end du er på egen hånd eller skal afprøve din forbedrede stamina med en partner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: