Annonce:
Annonce:

Prøv sexlegetøjet FØR du køber det

Deltag i Danmarks frækkeste dildo-party

Ja, den må gerne afprøves først. (Foto: shutterstock.com)
Ja, den må gerne afprøves først. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ved Tupperware-fester mødes husmødre af begge køn for at hygge sig med køkkengrei og eventuelt købe det, og ved dildo-parties sker nogenlunde det samme, bare med sexlegetøj. Ved swingerfester sætter mænd og kvinder hinanden i stævne og udveksler kønsdele - og nu har en dansk swingerklub fundet på at kombinere knaldekomsammen med dildo-party.

Torsdag aften står i sexlegetøjets tegn i swingerklubben Swingergaarden ved Slagelse. Et dildoparty, hvor man kan sexlege med produkterne, inden man eventuelt køber. Og du kan selv deltage.    

Når man deltager i et såkaldt dildoparty, hvor man har mulighed for at se, røre og nærstudere de seneste og mest interessante sexlegetøjsprodukter på markedet, er det ikke et særsyn, at man fx tester den spændende nye klitorisvibrator ved at lade produktets vibrere på næsetippen.

Annonce:

Dildo-parties kan redde dit sexliv

Her kan man efter sigende nemlig bedst kan føle og vurdere, hvordan den fungerer for en mellem benene. Måske lige med den væsentlige undtagelse, at man ved at stikke næsen i anal-vibratoren nok kommer noget nærmere et nys end en orgasme.

Møder du derimod frem til swingerklubben Swingergaardens dildoparty torsdag (6. august) aften, der foregår sideløbende med at klubbens gæster knalder på livet løs i hele huset, så har du en unik mulighed for bogstaveligt talt at gå hele vejen med det sexlegetøj, du nu engang finder interessent. Og selv om vibratoren endda skulle evne at give dig orgasme, behøver du altså ikke at købe.

Læs mere om Danmarks frækkeste dildoparty på side6.dk.

Annonce:

Enestående mulighed
Sexlegetøjsekspert JoanB, synes rigtig godt om ideen med Swingergaardens party-initiativ. Men regner dog samtidig ikke med, at denne type af dildoparties er noget, man kommer til at opleve på dagligdags basis. Så skal det altså være, så skal det nok være i Slagelse torsdag.

- At legen med dildoer og vibratorer foregår i en swingerklub, gør det selvfølgelig på alle måder noget nemmere og mere ok, når man på denne her facon går hele vejen med sexlegetøjet. For at få veninderne i forbindelse med et privat dildoparty med på samme type af ide, den tror jeg simpelthen ikke på. Det er langt over grænsen for de fleste.

- Desuden vil kun de færreste sexlegetøjssælgere gå med på en lignende ide. Ikke mindst af frygt for, at det hele ender som en sexfest fremfor et dildoparty. Og heller ikke alle ønsker at købe et allerede stykke 'brugt' sexlegetøj.

Annonce:

- Mig bekendt så foregår det dog på en sådan måde, at alle vibratorer og dildoer, der kommer i brug, bliver rengjort/desinficeret og overtrukket med et nyt stykke gummi efter hver omgang, en gæst har leget med det. Så hygiejnen er altså helt i top. Hvilket selvfølgelig er alfa og omega i sådan en sammenhæng, siger den danske sexlegetøjsekspert, der er spændt på at høre, hvor mange der valgte at deltage i dildopartiet. Samt om deltagerne testede legetøjet foran andre gæster eller foretrak at gøre det i enerum, der nemlig også er mulighed for.  

Læs mere om Danmarks frækkeste dildoparty under eventkalenderen på swingergaarden.dk/

Her er Mr. Dildo Party

Kom til dildoparty med pigerne

Dildo-parties kan redde dit sexliv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: