Annonce:
Annonce:

Projekt Penisforlænger er skudt i gang

Fem danske mænd gået i gang med den smertefulde proces

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Penisforlængelse er hårdt arbejde.

Det næste halve års tid hjemmearbejder fem danske mænd to-tre timer på daglig basis for forhåbentlig at opnå en lille smule længere penis. Projekt Penisforlænger er skudt i gang, og bestræbelserne kan løbende følges på den danske sexblog joanB.dk.

En penis langt under gennemsnittet er for mange mænd et stort tabu og seksuelt handicap, ikke mindst i egne øjne. Men der er måske håb. Brugen af en såkaldt penisforlænger, hvor penis over tid strækkes og forlænges, millimeter for millimeter, er i fokus i projektet og kan forhåbentlig vise sig at være løsningen for de fem deltagende mænd. 

Annonce:

- Det bliver formentlig en både hård, tidskrævende og ublid omgang at komme i mål. Heldigvis har deltagerne god støtte og opbakning til projektet på hjemmefronten, fortæller sex- og sundheds-bloggeren JoanB, som netop har modtaget de første tilbagemeldinger fra de fem deltagere og deres hustruer omkring en svær opstart med forlængeren.           

En af deltagerne Hustru fortæller til joanB, at de er kommet i gang, men det er bestemt ingen succes, endnu:

'Dan synes, at penisforlængeren er rigtig træls at have på. Den bider lidt i forhuden, og den lille mand smutter ud. Og så er den rigtig træls at sidde med. Det er meget nemmere for Dan at gå oprejst med den på. Men ingen begyndelse er som bekendt hverken nem eller helt uden lidt smerte. Alt i alt går Dan med den hver dag i to-tre timer.'

En anden deltager, Jan, fortæller:

'Jeg er ikke så stor i omkreds, så jeg skal spænde remmen langt ind, da penis ellers bare glider ud. Dette resulterer i, at men nemt får ens skind i klemme, når den skal strammes så meget ind, hvilket er meget ubehageligt.'

Og Mr. T. har denne oplevelse:

Annonce:

'Jeg har næsten gået min penisforlænger hver dag. I starten skulle jeg jo vænne mig til at have den på. Det skal jeg stadig. Men jeg må sige, at jeg endnu hverken kan se eller mærke forskel på størrelsen. Min kæreste siger, hun kan se en forskel. Men det synes jeg ikke selv!'

LÆS ALT OM Penis-projektet her

Derfor drømmer mænd om større diller

Sådan fungerer penisforlængeren:
Den dansk udviklede og producerede penisforlænger fungerer som en simpel trækanordning, der udnytter kroppens naturlige vækstpotentiale. Ved at placere penis i forlænger-stativet, der strækker den under brug, tilskynder forlængeren cellerne i penis til at dele og formere sig. Over tid giver det brugeren en både længere og tykkere penis, lover producenten bag.

En synlig og målbar vækst sker dog ikke over en dag eller to, forløbet tager tid, ofte meget lang tid. Benytter man sin forlænger på daglig basis i to til fire timer over minimum fire til seks måneder, skulle celleformeringerne/de små ændringer have frembragt en synlig og målbar vækst – og i princippet kan man benytte penisforlængeren i så lang tid, man orker og har lyst.

Annonce:

Ideen og princippet bag penisforlængeren er inspireret af stammefolk, der igennem flere hundrede år har benyttet samme type af forlængelses-proces til at forlænge kropsdele som øreflipper, læber og hals. Processen skulle være 100 procent naturlig og sikker.

Producenten beretter, at kliniske undersøgelser viser, at seks måneders brug i gennemsnit giver en forøgelse på 28 procent i længden og 19 procent i omkreds. Her benyttede testpersonerne dog deres penisforlænger i hele seks timer hver eneste dag.  

Ved et mere moderat brug, 3-4 timer om dagen, hver dag i fx 4 måneder, kan brugeren forvente at vokse et par centimeter i længden og cirka en halv centimeter i omkreds.

 HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET: FÅ længere penis:

Joan søgte tre små dillere: Hun fik 21

Dansk mini-diller på verdens-turne

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: