Så blev cykelturen meget sjovere - og frækkere

Husk cykelhjelmen: Med en klitoris-vibrator i saddelbetrækket er der endnu en god grund til at tage den to-hjulede på arbejde

Og snart jamrer hun: jeg er så glad for min cykel...' (Foto: colourbox.com)
Og snart jamrer hun: jeg er så glad for min cykel...' (Foto: colourbox.com)

Der er mange gode grunde til at cykle. Det er sundt, det er CO2-venligt, du får frisk luft, og i byen kommer du hurtigere frem.

Men sex har ikke været af grundene. Indtil nu.

Her er nemligt godt nyt til kvindelige cykelentusiast, der nu har mulighed for at kombinere det sure/nødvendige med det endda ekstra fornøjelige:

En cykelsaddel med indbygget vibrator.

Se også: Sportsfantaster mest attraktive

- Jeg har naturligvis selv prøvet det vibrerende sadelbetræk, og det var en både sjov og anderledes måde at opleve cykelturen på, siger Mathilde Mackowski, medindehaver af webshoppen med sexlegetøj, Sinful.dk, som nu altså også gør sig i cykeltilbehør.

- Vibratoren sidder rigtig godt og rammer plet i forhold til os piger, og så er den faktisk ret kraftfuld, kan jeg godt give videre. Desuden er det kun ekstra positivt, at Happy Ride, som produktet meget passende er blevet navngivet, er yderst diskret og ligner et helt normalt cykelsæde, siger Mathilde Mackowski, der nu selv har fået ekstra stor motivation til at give den ekstra gas på cyklen her i sommer.

Se også: Derfor er ridning frækt

- Og så er det ret fedt, synes jeg, at man alt afhængig af temperament og lyst kan skrue op og ned eller helt slukke for vibratoren - og nej, overhovedet ingen fatter mistanke til vibratoren, når man suser forbi på cykelstien og måske i forvejen pruster lidt på vej op af bakken, mener Mathilde Mackowski, der ikke fuldstændig vil afvise, at sadel-vibratoren også kan gøre tricket for mandlige cyklister. Stimulation er jo stimulation.

Se også: Orgasmer i dit fitnesscenter

Se også: Ung potens styrkes med motion

 

Køb sadlen her: http://www.sinful.dk/happy-ride-vibrerende-sadelbetraek

1 af 4 Happy Ride med vibrator koster 197 kroner.
2 af 4 Om Team Boardman-Briançon kommer til at nøgencykle på søndag vides endnu ikke, men Jesper Laustsen er på ingen måde afvisende - og skulle det ske, vil det med garanti lynhurtigt blive spottet og videregivet.
3 af 4 Det er Mathilde fra netshoppen sinful.dk, der har hentet den sjove saddel hjem.
4 af 4 Og snart jamrer hun: jeg er så glad for min cykel...' (Foto: colourbox.com)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen