Annonce:
Annonce:

Så fræk er Danmarks vildeste sexfest

Lak, læder og latex: ManiFest har 20 års-jubilæum

Gæsterne kommer i deres stiveste puds. (Foto: Mew Chiel)
Gæsterne kommer i deres stiveste puds. (Foto: Mew Chiel)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Stilletklædte dominaer i latex, slaver og slavinder i PVC og læder og gasmasker, drags i fuld ornat - det er alle kinky mænd og kvinder af huse, når ManiFest for 20. år i træk inviterer til fræk fest.

DJ's, modeshows, dark room og playroom og sideshows og happenings er på programmet, som vil kæmpe med publikum selv om opmærksomheden - for det er gæsterne, der er de sande stjerner.

Den strikte dress code sørger nemlig for, at alle deltagere kommer i deres stiveste puds: Læder, latex, PVC, lingeri, drag, lycra og ekstreme seksuelle udtryk.

Vi har spurgte arrangøren Stig Christensen, der har været med helt fra begyndelsen, om miljøet har ændret sig siden den første fest i 1995:

Annonce:

- Ja, ManiFest har over 2000 medlemmer, og nu kan man godt fortælle venner, kollegaer og familie, at man har været til en særdeles spændende og pikant fest i weekenden. I august 1995, til den allerførste fest, væltede vi Alexandra i Nørregade, og der er ved at være den samme hype omkring denne jubilæumsfest, hvor der bliver to højdepunkter.

- Halvanden time med shows på scenen, hvor der virkelig bliver pirrende og toplækker underholdning. Det næste højdepunkt er det øjeblik, hvor festen 'finder sin puls og rytme’ og folk begynder at danse, sexe, lege og bruge de forskellige indretninger, vi har lavet og kaster sig ud i de interaktive installationer, hvor man virkelig kan opleve noget, som INGEN anden fest tilbyder. Der hvor festen bliver magisk, siger Stig fra manifest.eu.

Sådan gør bindelege og tabusex dig fri

Sådan bliver du elite-sadist

Hvad er en god Manifest?

- Der hvor stemningen blandes af lige dele, flirt, dans, mingle, seksuel udfoldelse i playroom og darkroom og en kærlig, nysgerrig og respektfuld måde at feste sammen på, siger Stig, der selv husker ManiFEst Maskebal i januar som en af de bedste oplevelser:

Annonce:

- Alle gæster bærer maske, og luften sitrer af seksuel spænding og forventning. Men også bare synet af rigtig mange gæster i meget sexede outfits i gummi, lak, pvc. Når man kan se, at folk har noget på spil. Er i gang med at udleve en seksuel fantasi. Har satset og taget det hele udenpå og har en fest med det. Personligt er jeg meget voyeristisk og en meget stor fetichist, så alle de visuelle indtryk gør et stort indtryk på mig og bliver hængende på den inde nethinde længe.

Hvad er det særlige ved en Manifest?

- Det er en fest med fetich dresscode, som alle overholder. Der er lige mange mænd og kvinder. Der er en meget stor grad af accept og inkludering. Det er et rum, hvor man kan ankomme anspændt, nervøs, usikker og famlende - og gå derfra forløst som et mere helt menneske. Der findes meget undertrykt seksualitet. ManiFest er et sted, hvor man kan udleve og eksperimentere med sig selv.

Se hele programmet til festen, der holdes på Søpavillonen i København 15. august. ManiFest har seks-syv årlige arrangementer for medlemmer, men jubilæumsfesten er for alle.

 Alt om S/M: Velkommen i Det Sorte Univers

Alt om S/M: Velkommen i Det Sorte Univers Taget på fersk gerning i sit gummitøj

40-årige Smila: Jeg er lækker i latex

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: