Annonce:
Annonce:

Så frække er de perverse blogs

Der er smæk på bloggen, når s/m-folket skriver om deres lyster

De uartige bloggere nøjes ikke med at blindfolde og binde hinanden. Der er smæk på alle tangenter. (Foto: colourbox.com)
De uartige bloggere nøjes ikke med at blindfolde og binde hinanden. Der er smæk på alle tangenter. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Da danskerne begyndte at blogge for få år siden, var intet for småt og banalt til at blive delt med andre via bloguniverset.

Sådan er det ikke længere. Forummet for ligegyldige banaliteter er nu Facebook, mens de mere hardcore bloggere i højere grad samles i klynger, hvor man deler interesse i et givent emne.

For eksempel sex.

Og ikke bare helt almindelig vaniljesex. Næ, der er tilsyneladende en overvægt, at især kvinder, der vælger - i en eller anden grad af anonymitet - at dele deres tanker om og erfaringer med BDSM (det vi andre kalder s/m) med nysgerrige læsere.

Læs: Bliver liderlig af at skrive om kinky sex

Annonce:

Vi har fået en litteraturekspert til at bedømme kvaliteten udfra litterære og erotiske parametre, ligesom en feministblogger udlægger teksten. Vi har desuden spurgt nogle af de flittige s/m-bloggere om, hvorfor de skriver om så intime ting - det kan du læse i anden artikel her på siden

Læs: Derfor er frække ord mest for kvinder

S/M-folket sprudler frækt ved tasterne
S/M-folket er en kinky flok med fuldt blus på fantasien og de kreative sprogbilleder. Surfer man omkring og lystlæser på de danske erotiske blogs, er der tre ting, der slå i øjnene, mener litteraturredaktør på Ekstra Bladet, Frank Sebastian Hansen.

- Først og fremmest skrives langt de fleste erotiske blogs - og de suverænt bedste - af s/m-entusiaster. For det andet er det især kvinder, som fyrer op under begæret foran tasterne. Og endelig synes der at være et tæt interessant forhold mellem virkelighed og fiktion i teksterne. Muligvis er det en del af selviscenesættelsen - men mange af disse kvinder skriver deres erotiske blogs, som var det rene dagbogsbekendelser. Altså en slags mere eller mindre realiserede våde drømme fra virkelighedens lystfyldte verden.

Annonce:

- At det netop er s/m-dyrkerne, som har taget de erotisk blogs til sig, er ikke så underligt. For netop folk med lyst til S/M-sex udfordrer konstant deres egen identitet – og her er sproget en handy ekstranøgle til fantasiens og liderlighedens skatkammer.

Læs: Kvinde: Sådan blev jeg masochist

Tre saftige
Frank Sebastian Hansen fremhæver disse bloggere:

Fanny O er en blog-skriverske, som behersker det nøgterne, konstaterende sprog og de skarpe sansninger. Her drukner nærværet ikke i svulstige metaforer og poetisk candyfloss. Her er kroppen en pumpende begærsmaskine, som skal have noget spank!

’Jeg tog trusserne af foran elevatoren, og viste ham dem, og tog så turen op, til festen, vi skulle til. Mærkede allerede i elevatoren, hvordan jeg blev våd, og mærkede den kølige vind omkring min kusses læber, da vi steg ud.. Mærkede hele aftenen fugten mellem benene, liderligheden, og nervøsiteten, om jeg nu blev så våd, at det kunne ses, på kjolen..

Annonce:

Og jeg ønsker smerten, pisken, spanskrøret!!, så det værker helt ind i sjælen.. Og hvad angår hårdt – og hårdt nok er det selvfølgelig sådan, at det ikke er styrken i slagene, som er det afgørende, men at det er den rigtige styrke, og den rigtige mængde, i situationen… Selv om en lille pain slut som jeg altid, i sidste ende, også i den røde-og-blå-stribede ende, ønsker sig bare en lille smule mere. I hvert fald bagefter.’

Læs: Sådan skriver du trusserne af hende

Latexluder
Endnu mere kog på kedlerne og fokus på feminin underkastelse er der ifølge litteraturredaktøren på LilleQ´s blog:

‘Du kalder mig din.

Din lille tøs. Din latex kneppedukke. Din gasmaskeluder.

Din…. der nænsomt kaldes tilbage af din stemme. Af dine varme stærke arme. Fanges og fæstes i dit blik. Dit særlige blik så fuld af styrke, så fast, krævende frydende sadistisk….så kærligt ømt og blidt… så drenget kækt smilende, i dit blik.

Din egen lille smerteelsker. Hvisker du, mens du holder mig tæt ind til dig. Mens jeg snøfter og efterkramperne gennemryster min krop og daler ud. Mens jeg bliver mere og mere din.

Din lille masochist.’

Swingersex
Swingerlivets pirrende og tabuudfordrende muligheder fylder også en del ude i cyberspace. En af de bedste blogs hedder Stjerneskud og Vildskud.

Annonce:

Her øser en vis Little Miss Salted Sun af sine kinky betragtninger over og erfaringer med swingersex. Erotiske eskapader, som er krydret med frække s/m-undertoner. Sproget er klart og enkelt. Som et køligt stirrende kamera, der panorerer i et rum:

’Jo mere jeg deler, bliver der til mig og dig og dig og dig! Hun tager hans pik dybt i hendes mund. Han holder godt fast i hendes nakke og skubber hendes mund dybere. Det ser SÅ frækt ud! Som en fræk pornofilm i 3D med mennesker, jeg tænder på.

Jeg nyder at se ham nyde og vide, at hun gør et godt stykke arbejde med sin mund. Han kommer med veltilfredse små grynt. Jeg ved, at han har ventet længe på, at dette skulle ske. Han er vild med at have magten over to kvinder samtidig. Hun stopper og må trække luft. Prompte kommer den: En syngende flad! Det giver et ryk i både hende og mig.

– Bad jeg dig om at stoppe? Han snerrer og tager hårdt fat i hendes ene arm og får hende lagt ned på ryggen.

Annonce:

Han slikker dybere og hun har svært ved at holde benene i ro. Jeg strammer grebet om hendes hår, for at få hende endnu længere ud i nydelse. Han slikker, kysser og bider og holder hende lige på randen af orgasme. Jeg nyder at se, hvordan han styrer hendes orgasme, og hvor meget hun sætter pris på hans tunge dybt begravet i hende. Hun kan ikke holde orgasmen tilbage, ret meget længere.

Jeg tager min anden hånd og ligger den forsigtigt om hendes hals og klemmer en lille bitte smule til. Hun giver helt slip og kommer i et dybt liderligt skrig! Han fortsætter med at slikke hende i hurtige bevægelser. Hun gisper efter vejret og skyder hendes meget våde fisse mod hans mund. Jeg mærker, hvordan mine trusser føles gennemblødte mellem mine ben...’

Læs: Tog i s/m-klub på bryllupsdag

Svulstigt
I blog-universet er det dog langt fra alt, der stønner og jamrer liderligt og litterært højrøstet, der kan få pulsen op hos læseren, mener Frank Sebastian Hansen. Mange erotiske bloggere skriver alt for svulstigt i et billedsprog, der skal virke forførende - men som i stedet trænger kroppens sansninger i baggrunden, hvilket dræber sprogets evne til at kommunikerer de sansede erfaringer.

Annonce:

- Resultatet er, at læseren blot ender med at sidde og glo på nogle blinkende bogstaver på en skærm - uden at kunne fornemme de strømførende sprogkabler, som normalt forbinder forfatterens og læserens erfaringsverden. Andre gange mangler sproget enhver form for gnist. En opfordring til fræk sex lyder fx sådan her på en tilfældig (u)erotisk blog:

’Nu må du gerne omslutte mit lem med dine læber’.

- Helt ærligt: Så er der sgu mere erotik at hente i manualen til en mikrobølgeovn! lyder det fra Ekstra Bladets litteraturredaktør.

Læs: Derfor blogger vi om sex

Grænseoverskridende
Medieforskere mener, at blogs er særligt velegnede til - som medie og greb - til at behandle, debattere eller italesætte personlige, intime eller grænseoverskridende emner i det offentlige rum, der ellers kunne være for private eller grænseoverskridende at have at gøre med mellem mennesker, der ellers ikke kender hinanden personligt eller på det plan.

Annonce:

På én gang skaber bloggen en nærhed og en distance. En nærhed via det personlige islæt og den personbårne eller personlige erfaring og stemme, som en blog næsten altid har - og på den anden side det distancerede, der ligger i selve den medierede kommunikation, hvor kroppen konkret ikke er med.

Eini Carina Grønvold, der selv er medejer af den kønspolitiske blog prosexfeminisme, har læst en hel del frække blogs.

- Blogmediet giver mulighed for at være personlig og anonym på en gang, så man kan snakke om de ting, man ellers ikke ville tale med sine venner om. Det er især kvinder, der skriver erotiske blogs. Der er relativt få mænd. Der er dog flere mænd, der læser med.

- Kvinder søger mere social interaktion omkring det seksuelle. Måske er det fordi, mænd er mere generte omkring den slags, måske er det fordi, kvinder simpelthen generelt har mere behov for det sociale aspekt.

- Det sociale aspekt tydeliggøres også ved, at flere at de blogs, der starter ud som, hvad man kan kalde ’autentiske sexnoveller’ udvikler sig mere og mere til også at indeholde betragtninger om dagligdagen og muffins-bageri f.eks. Dette gælder dog ikke alle.

Annonce:

- De fleste af de erotiske blogs er centreret omkring s/m. Det kan være fordi, s/m ofte knytter sig til subkulturer og livsstilsfællesskaber - i højere grad end ved såkaldt ’vaniljesex’. Man kan få det indtryk, at de er s/m 24/7, fordi det ligesom er deres s/m-dagligdag, de skriver om. Selve det at skrive om det kan også være en seksuel iscenesættelse, der er en del af legen, siger Eini Carina Grønvold, der fremhæver disse to blogs:
fannyosfantasi

lydig.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: