Annonce:
Annonce:

Så kinky er de unge kvinder

Blogosfæren vrimler med piger, der blotter sig i skriverier om især dominans og underkastelse

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvad skal vi med eksperter, når vi har mere eller mindre almindelige mennesker, der deler ud af deres erfaringer og holdninger til sex og samliv, som vi så kan spejle os i.

Vi har samlet en lille vifte af unge kvindelige sexbloggere, som løfter sløret for deres ualmindelige sexliv. De er alle 20'erne og 30'erne.

Og selvom de alle sammen beskæftiger sig med sort sex, ligger de ikke på the dark web og er således frit tilgængelige for alle, der er nysgerrige. Personerne bag er anonyme. Og det er de også, efter de er blevet omtalt herunder.

Annonce:

Fire unge piger
Miss Grey hedder forummet, hvor fire danske piger i 20'erne deler ud af godteposerne. Og selv om navnet mere end antyder, at der er BDSM med smæk og pisk og dominans og underkastelse på programmet, så skriver pigerne Miss Lara, Miss Quinn, Miss Felicity og Miss Vanilla om alt muligt andet også, singleliv og kærester og hvad der nu er vigtigt for piger i den alder og deres givetvis ret unge målgruppe.

Flere af indlæggene dukker med jævne mellemrum op på woman.dk og mx.dk, og man mere end aner en journalistisk tankegang bag hele konceptet, hvor 'gode råd til xxx' fylder en del. Communitiet findes både på instagram og facebook.

Tema for seneste indlæg: Analsex.

Analudblokning
I samme genre finder du Frøken Blå. Også hun er i 20'erne. Men mere privatudleverende og mindre kæk i sproget. Og så kan man følge hendes seksuelle udvikling tilbage fra december 2013, hvor hun bliver oplært af sin Herre i alskens kinkyheder: Pisk, så det kan ses, anbaludblokning, tvangsgagging og lykken ved at blive kaldt lille luder. Frøken blå studerer antageligt i Aarhus og har sin Master og elsker i København.

Tema for seneste indlæg: Plugs og menstruationssex.

Kicks og kinks
Glittermascohist er også en kvinde i 20'erne, som tænder på smerte. Hun præsenterer sig selv:

Annonce:

'Mange tror at det at tænde på smerte, er sygt og forskruet, i min verden er det ganske normalt og jeg vil ikke kunne undvære det – de stoffer der bliver skudt ud i kroppen når smerten rammer er fantastisk, og det kick jeg får er helt fantastisk. Jeg er vild med den øjeblikke smerte der opstår når redskabet rammer huden, de mærker der kommer efter en god omgang. Mærkerne på min hud minder mig om nogle fantastiske øjeblikke.'

 

Igen er det fascinerede fortællinger, hvor man på første række kan følge kvindens seksuelle udvikling. For eksempel viser det sig nu, at smerten ikke trækker i samme grad som tidligere.

Tema for seneste indlæg: Tanker om spanskrør og hjertesorger.

Antifeminstisk slavinde
Ude i den erotiske del af blogosfæren fylder det sorte univers en hel del. Antageligt får BDSM og swingerliv folk til tasterne. Vi kan finde flere sorte sexblogs end dem af vanlilje. En af de lidt 'ældre' kvinder er Slavindemariamagdalena's Blog.

Her bliver der så sandelig ikke lagt fingre imellem. Hun beskriver sig selv således:

'Kvinde – slavinde – tøs – submissive – masochist – feminin – antifeminist – og skøge for Ham. Slavinde af hjerte og sind – ejet og mærket af Master Boas.

Fra mit 14. leveår har jeg tilhørt Ham, og jeg vil elske, tilhøre og tilbede Ham til døden mig skiller.

Annonce:

Det er ikke et game, ikke en leg, det er mit liv. En patriarkalsk livsstil, med Ham som Herre og overhovedet, og mig som slavinde for Ham – 24/7.

Det er mig en ære at være fundet værdig til at betjene og behage Herren min, i lydighed, hengivenhed, ydmyghed og ærefrygt.'

Tema for seneste indlæg: Sexlegetøj, vakumfisse.

Promiskuøs
En af de ældre blogs er Stjerneskud og Vildskud, hvor en submissiv swingerkvinde i 30'erne har udleveret sig selv siden 2009. Hun præsenterer sig sådan her:

'Jeg skriver om mine egne erfaringer og andres, som giver mig fornøjelsen af at berige min vinkel i den promiskuøse livsform. Jeg nyder mit anonyme fri-rum her til at dele mine tanker. Jeg udleverer ikke bare en del af mit sexliv, men også de mennesker jeg har kær i den frække vinkel, men aldrig deres identitet.'

Tema for seneste indlæg: Analfisting

Længsler og dominans
Man forstår, hvorfor '50 Shades' blev et gigahit, for det myldrer med blogs fra unge (og ældre) submissive kvinder, som alle nyder at være en herres eje og redskab.

Annonce:

En af dem er Fjerpens forandring. Hun beskriver sig selv således:

'Lidenskabelig, længselsfuld kvinde i midten af tyverne med forkærlighed for stiletter og dominerende, ældre mænd. Denne blog er et udslag af mit behov for at italesætte mine tanker, følelser og oplevelser som ung kvinde, der søger og ønsker at underkaste sig en dominerende partner.'

Tema for seneste indlæg: En feminists længsel efter en Herre.

Når du vel kommer ind på en af de mange blogs, vil en frodig underskov af kinky skriverier åbenbare sig for dig. Dem finder du ved at tjekke bloggernes links til andre eller følge kommentarerne.

Blogger: Mit liv som swinger

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen Der er fuld knald på, når singlerne swinger

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: