Så lang tid tager et knald

Find ud af om I er hurtigere end gennemsnittet

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Så længe varer et godt knald --

Muligvis kan det virke, som om sex skal strække over timelange sessioner, når man læser om tidens to største seksuelle trends - tantra og s/m.

Men i virkelighedens verden bruger de fleste langt kortere tid på sagen.

En psykolog har gennemlæst den seneste forskning på området og kommer frem til, at gennemsnitsknaldet er... trommehvirvel... 5,4 minutter.

Hertil skal lige anføres, at det dels kun er selve penetrationstiden - fra først til sidste afgørende hug , der er målt, og dels at der er en kæmpe variation, fra 33 sekunder til 44 minutter.

I studiet, der her refereres til, medvirkede 500 par fra fem lande. De tog tid på deres penetrationssex med et stopur ved alle knald i løbet af en måned.

Det fremgår også, at kondom ikke har afgørende betydning på varigheden, ligesom det heller ikke ser ud til, at det betyder noget, om man er forhudsamputeret eller ej. Både kondom og manglende forhud formodes ellers at nedsætte følsomheden i penis.

Så kan man spørge sig selv - ud fra et evolutionært synspunkt - hvorfor det hele ikke overstås på et par sekunder, når det nu er så vigtigt at få spredt de der gener. Her henvises til teorien om, at mandens penis, blandt andet på grund formen, simpelthen pumper eventuel sæd fra anden mand ud først.

Under artiklen kan du deltage i vores afstemning, der går på den samlede tid på den seksuelle akt.

Ifølge to evolutionspsykologer fra University of Oakland, USA, handler den orale ydelse om at finde ud af, om kvinden har været utro. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Derfor giver mænd oralsex

En venlig og samvittighedsfuld pige. (Shutterstock.com) Sex & samliv Derfor giver hun dig blowjobs

Sexperterne Her er den perfekte knaldelængde

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan holder du lidt længere i sengen

SEXPERT-TV: Hold længere i sengen - del 2

39 kommentarer
Vis kommentarer