Så mange danskere håber på masser af feriesex

Hvad er dine sexforventninger til ferien?

-- Over artiklen her: Kondomreklame med socialt sexperiment --

Ferie er lig med familie og afslapning, sol og is og rigelige mængder kold rosé og ditto øl - og masser af hed sex.

Men faktisk viser det sig, at mindre end halvdelen af danskerne i en ny undersøgelse, foretaget af YouGov på vegne af kondomfirmaet Durex, regner med bedre sex i ferien.

'Hele 43 % forventer ikke bedre sex ude end hjemme, mens kun en tredjedel svarer ja - selvom de unge, som endnu ikke har børn, har væsentlig større ’sexpectations’. Hos de 18-34-årige forventer 41% således bedre sex på ferien,' skriver Durex i en pressemeddelsele.

Ikke nok med det - mere end halvdelen synes ikke, at sex er bedre, når de er på ferie,

Durex-folkene mener, at de lave sexforventninger delvis skydes vores brug af smartphones og lignende. Derfor lavede e et social eksperiment, som du kan se i videoen over artiklen her,

En række par er på deres livs ferie, men ved ved ankomsten tog man mobiler og tablets fra halvdelen af parrene. Resultatet: De tech-fri par har haft en helt anden intim ferieoplevelse end parrene, som beholdt deres mobiler.

Program
Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen kan sagtens se fordelene i at lægge mobilen væk - men der er også andre ting, man kan gøre:

- Der er SÅ meget du/I gerne vil opleve. Dagene er nærmest ikke lange nok til alt det, der lægges ind i programmet hjemmefra. Men med lidt medvind og ferie-deltageres samarbejdsvilje, skal I nok nå det meste. Big mistake! siger Bentzen.

- Ferie handler jo ikke om at nå mest muligt, men om at geare ned og nyde hinandens selskab. Hvis I hele tiden er lidt bagefter programmet, så kommer I ikke nærmere hinanden.

- Det kan godt være, at du kommer hjem og har vilde billeder til Facebook af alt muligt spændende, I har lavet og set, men jeg garanterer, at du ikke kommer til at kunne fremkalde særligt mange indre 'forbudt for børn'-billeder af salige, saftige og inderlige stunder med din elskede.

- Kig på dit program. Sørg for at der mindst er sammen to-tre timer hver dag, hvor I ikke skal noget. Tid, hvor I bare kan dalre rundt, ligge i en sol- eller hotelseng og bare snakke.

- Uden stille overskudstimer sammen, så kommer I ikke tæt nok på hinanden, til den søde, mættede stemning kan opstå. Hvem drømmer ikke om hede siesta-timer på hotelværelset, mens teenagerne er sluppet fri på egen hånd i landsbyen?

Sådan lokker La Miraga på Cran Canaria swingere til. (Foto: lamirageswingers.com) Sex & samliv Her får du Europas frækkeste feriesex

HERUNDER SEXPERT-TV: Gør din ferie frækkere:

Sexperterne anbefaler ferie

8 kommentarer
Vis kommentarer