Annonce:
Annonce:

Så skulle den sprøjteorgasme være sikret

Med disse gadgets behøver kvinden ikke en mand for at få våd forløsning

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Uanset om det er tis eller ej, er der noget spændende ved spøjteorgasmen.

Et vådt og forløsende bevis på, at kvinden er kommet.

Derfor er den flygtige orgasme også blevet jaget vildt i medier og i senge verden over, hvor fingerfærdige par ivrigt forsøger at gøre kvinden sprøjteklar.

Men faktisk behøver hun ikke en partner. For flere sexgadgets er designet til netop denne form for forløsning.

Det forklarer sexlegetøjseksperten JoanB, der anbefaler seks meget forskellige vibratorer, som giver G-punktsorgasme, måske krydret med springvand.

Læs sexlegetøjsekspert JoanB’s omtale af de seks produkter, der måske kan gøre orgasme- og sprøjte-tricket for netop dig.

Kvinder i oprør: Våde orgasmer er IKKE tis

TV: Ekstremsprøjteren får mindst fire våde orgasmer

Annonce:

Hun kan altså godt selv
Den vanlige tilgang til g-punktsstimulation er rytmisk tryk med to fingre cirka fem centimeter oppe i skeden, ud mod venusbjerget. Det kan udløse en sprøjteorgasme. Men netop fordi g-punktet sidder der, kan det være svært for kvinden selv at nå det. Hvilket bringer os frem til special-værktøket:

- Der findes rigtig mange g-punkts-vibratorer på markedet Men skal man mere eller mindre krampagtigt ligge der og holde vibratoren i den helt korrekte stilling for at få noget positivt ud af det, så er det samtidig rigtig svært at slappe ordentlig af. Og så bliver det altså kun ekstra problematisk at komme hele vejen i mål, forklarer sexlegetøjsekspert JoanB, der her fortæller om sit favoritprodukt til solo-stimulation af G-punktet.

- De fleste kvinder har rigtig godt styr på at give sig selv en klitorisorgasme, både med og uden legetøj, mens det kniber noget mere, når det kommer til g-punkts-orgasmen, specielt hvis man leger alene. Derfor er det at finde frem til et produkt, der ikke kun rammer plet og har den rette typer af vibrationer, men hvor man også kan slappe mest muligt af med.

Annonce:

Produktet, der ifølge JoanB er den bedste af de seks, hun anbefaler, får følgende lovord med på vejen:

'Formen er let bøjet, men den kan knækkes endnu mere krum via en knap i siden, endda så meget, at man kan forme et skarpt 'C.' Dette gør, at den kan sidde helt af sig selv og vibrere/trykke på G-punktet og klitoris samtidig. Der giver utrolig meget bevægelsesfrihed. Hvilket gør det noget nemmere at opnå både G-punkts- og klitoris-orgasme, måske endda krydret med et lille sprøjt.'

LÆS om alle apparaterne på Jonab.dk

SEXPERT-TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: