Annonce:
Annonce:

Så vild var Sexbussen: Gruppesex på Rådhuspladsen

Der var fuld knald på, da Sexbussen kørte igennem København

To af de mere anonyme deltagerne gør klar til turen.
To af de mere anonyme deltagerne gør klar til turen.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

En sort bus med tonede ruder kørte igennem byen fredag aften. Og hvis man ikke lige havde læst om sexbussen på ekstrabladet.dk, havde man næppe tænke mere over det

For med i bussen var fyldt 35-40 gæster, der med køreturen rundt i København kun havde et for øje: Sex.

Der var alle typer af hardcore sexaktivitet ombord på Sexbussen igennem Københavns gader efter start fra sexklubben xxdark.dk på Vesterbro.

To fingre i kussen, så kører bussen.
To fingre i kussen, så kører bussen.

Da knalde-kareten nåede Rådhuspladsen, var der decideret gruppeknald på menuen.

- Det var trangt, svedigt, fugtigt og vildt hot, og så var det rigtig svært at bevæge sig fra den ene til den anden ende af bussen uden at blive involveret i enten det ene eller andet frække, fortæller en af deltagerne, der kalder sig Tigermissen.

Annonce:

Opvarmningen til den seksuelle sightseeing rundt i byens gader tog sin begyndelse med champagne og petting i kælderklubben xxdark.dk, og allerede inden bussen drejede ud fra Godsbanegade, var de første gæster i fuld sving med at få afløb for deres opsparede lyster.

Godt anført af en ung og veldrejet transvestit, der kort efter afgang godt og grundigt blev ordnet af en ældre og pænt viril mand. På gulvet midt der i bussen, hvor udsynet til udskejelserne var mest optimal.

Næsten lige så hurtigt blev hele den bagerste del af Sexbussen omdannet til afdeling for gruppesexaktivitet. Hvor støn og skrig kæmpede for at gennemtrænge de pumpende og bankende rytmer fra musikken, der under hele turen akkompagnerede de hardcore seksuelle udskejelser.

Polyamorøse er sikre i sengen

Partybussen var i et par timer en decideret sexbus.
Partybussen var i et par timer en decideret sexbus.

Annonce:

God start
- I klubben skal der ofte lidt mere til, inden gæsterne sådan for alvor slår sig løs, men sådan var det slet ikke på bussen. Her var alle med til at lege, alle i samme båd - eller rettere i samme bus. Og eneste lille klage gik egentlig på, at man gerne ville have haft endnu mere køretid. Men sådan er det jo ofte, når man sexhygger i godt selskab. Så flyver tiden af sted, siger Tigermissen, der efterfølgende ikke havde den fjerneste ide om, hvor i byen bussen havde bevæget sig.

For ikke kun var dugget helt til. Man havde andet og mere interessant en udsigten til Rådhuspladsen eller Hovedbanegården at interessere sig for.  

Sexshop.dk leverede udstyr til turen.
Sexshop.dk leverede udstyr til turen.

Champagne, sexlegetøj og duggede ruder
For kun yderligere at stimulere og krydre aftenunderholdningen ombord, havde sexshop.dk sponseret en større kasse med dildoer, vibratorer, glidecremer og andet underholdende til en god, gammeldags sexfest. Lige som sexklubben xxdark havde sørget for rigelige mængder af champagne og diverse former for læskende drikkevarer. Ingen skulle risikere at tørste eller måske ligefrem dehydrere under de fysiske anstrengelser, der ikke kun fremkaldte en ekstra lummer stemning. Luften i bussen blev meget hurtigt så fugtig, at sveden sprang fra de afklædte kroppe.     

Annonce:

-Jeg har tidligere været til et par private sexfester, hvor ingen af gæsterne holdt sig tilbage. Sådan var det også ombord på bussen. Her var langt de fleste med på vognen, og de få, der hellere ville kigge på end selv deltage, fik uden tvivl også en god og fræk oplevelse ud af turen, fortæller Tom, Der selv nåede at få en ordentlig omgang oralsex og knalde med et par kvinder undervejs.

- Det var dejligt befriende at opleve, at vi alle var der for det samme - og at ingen valgte at spilde tiden. Bussen var ikke kørt en meter, inden de første af os var i fuldt sving med at dyrke forskellige former for sex. Og da vi atter nåede frem til klubben, der var langt de fleste af os fortsat i fuld gang med at give den gas. Så ja, jeg skal helt klart også med på bussen næste gang. Hvis jeg altså kan få en plads på den næste tur, slutter Tom, der efterfølgende fortsatte med at sexfeste i xxdark.

Sexbussen kører igen fra sexklubben xxdark fredag den 27. november, mens unge swingere (Young Swingers) stiger ombord på Danmarks frækkeste bus ved swingerklubben City Swingers lørdag den 28. november. Mere om de kommende sex-på-hjul-events på www.swingeren.dk

En swingers bekendelser: Knaldede veninden, mens konen sov ved siden af

Annonce:

Ung alenemor: Når jeg er liderlig, skal jeg bare ha' noget

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: